craftrise hizmetlerine erişiminiz engellendi

xquars

Super Member
Konular
6
RC Point
0
bugün craftriseden admin banı yedim vpn e bağlı değildim vpn e bağlanınca giriyor fakat vpnsiz girince böyle diyo registry clearladım fakat geçmedi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yazanlar olur modeme res attım

Jinxcy

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
Admin, IP BAN atmış anlaşılan modeme reset atınca ip adresiniz sıfırlandığı için girebildin.

Tahacik123123

Super Member
Konular
16
RC Point
0
bilgisayara format atmana gerek yok başka hesaptan girip devam edebilirsin ancak ne yaparsan yap ban atılan hesabının banı kalkmayacaktır anca af gelirse falan kalkar banın

xquars

Super Member
Konular
6
RC Point
0
bilgisayara format atmana gerek yok başka hesaptan girip devam edebilirsin ancak ne yaparsan yap ban atılan hesabının banı kalkmayacaktır anca af gelirse falan kalkar banın
ben vpnsiz girmek istiyorum vpnsiz girince bu hatayı veriyor vpn öneriniz varsa güzel olur modeme res flnda attım hala geçmedi

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
VPN ile giriş yaptığında erişim sağlayabiliyorsan, bunun sebebi IP adresinin değişmesinden kaynaklıdır.
IP adresleri genellikle havuzdan havuza değişiyor. Yani modemi resetlersen eğer başka bir havuza düşme ihtimalin var fakat bu işlem her ISS(Internet servis sağlayacısı) için geçerli değil. Mesela comnet kullanıyorsan bu bir işe yaramayacaktır. Çoğu zaman kendiliğinden değişiyor bu havuz IP'ler.

Statik IP kullanıyorsan da müşteri hizmetlerini arayıp IP adresini değiştirmelerini isteyebilirsin.

xquars

Super Member
Konular
6
RC Point
0
VPN ile giriş yaptığında erişim sağlayabiliyorsan, bunun sebebi IP adresinin değişmesinden kaynaklıdır.
IP adresleri genellikle havuzdan havuza değişiyor. Yani modemi resetlersen eğer başka bir havuza düşme ihtimalin var fakat bu işlem her ISS(Internet servis sağlayacısı) için geçerli değil. Mesela comnet kullanıyorsan bu bir işe yaramayacaktır. Çoğu zaman kendiliğinden değişiyor bu havuz IP'ler.

Statik IP kullanıyorsan da müşteri hizmetlerini arayıp IP adresini değiştirmelerini isteyebilirsin.
teşekkürler hocam denerim simdi aramayı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

RC de sğoofer var onu kullanabilirsiniz
atabilirmisiniz ben bulamadımda