CraftRise MoonWalk Yaptırıcak Hack!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MyAngell

Banned Member
Konular
6
RC Point
0
Merhaba Hileyi Doğru Düzgün Kurmak İçin Adımları Dikkatli Bir Şekilde Takip Edin ( DİKKAT! farklı ayarlar yaparsanız ban yeme riskiniz olabilir!)
1-
#inceleniyor..
Burdan Auto Memer Adlı Makromuzu Yüklüyoruz ( Sol Click İçin Kullanılıcak ) Ve Makromuzu Sona Çekiyoruz Kısaca Ayarlar Resimdeki Şekilde Olduğu Gibi Olucaktır 'Tuşa Bastıktan Sonra Sol Cliğe Basılı Tutarak Çalışır'
Ekran Alıntısı.PNG

Sırada 2. Adım -
#inceleniyor
Buradan İse Fast Clicker Adlı Makromuzu Yüklüyoruz ( Sağ Click İçin Kullanılıcak ) Ayarları Resimdeki Gibidir ( Trigger Adlı Kategori Tuş Atamadır Üstüne Basıp Bir Tuş Seçebilirsiniz 'Tuşa Basarak Açılıp Kapatılır'
Ekran Alıntıs2ı.PNG

Sırada Son Adım 3 - #inceleniyor
Buradan Time Travel Adlı Zaman Hızlandırıcımızı Yüklüyoruz Kesinlike Ayarları Resimdeki Gibi Yapın! (Time Travel Saatinizi 5 Saniye İlerde Tutar Ve buda Craftrisede Düşük Ama Gerçekte Büyük CPS Yapmanızı Sağlar! Ha bu arada YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRINIZ Aksi Takdirde Açılmayacaktır) ' Merak Etmeyin uygulamayı kapatınca saatiniz düzelecektirEkran Alıntıs5ı.PNGEkran Alıntısı3.PNG

Moderatör tarafında düzenlendi:

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
 Moderator note  Dosya analizörlerimizin dosya gönderimini manuel olarak incelemesi gerekir ve güvenli olduğu ve herhangi bir kuralı ihlal etmediği sürece kısa süre içinde onaylayacaktır. Personelimizin tamamı gönüllüdür ve bu süre, mevcut sıra boyutu ve sırayı idare etmek için kaç personel üyesi bulunduğu gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir. Dosya paylaşım kurallarımız da virüs total sonuçlarını paylaşmak zorunludur. Bana her üç dosya için taratılmış virüs total linklerini gönderin. Konu açarken doğru kategoride konu açtığınıza emin olmalısınız eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız Genel of topic kategorisinde açmalısınız, şimdilik bu hatanızı görmezden geldim, bir daha kine dikkat edeceğinizi umuyorum. Konunun kategorisini değiştirdim.

Son düzenleme:

MyAngell

Banned Member
Konular
6
RC Point
0
 Moderator note  Dosya analizörlerimizin dosya gönderimini manuel olarak incelemesi gerekir ve güvenli olduğu ve herhangi bir kuralı ihlal etmediği sürece kısa süre içinde onaylayacaktır. Personelimizin tamamı gönüllüdür ve bu süre, mevcut sıra boyutu ve sırayı idare etmek için kaç personel üyesi bulunduğu gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir. Dosya paylaşım kurallarımız da virüs total sonuçlarını paylaşmak zorunludur. Bana her üç dosya için taratılmış virüs total linklerini gönderin. Konu açarken doğru kategoride konu açtığınıza emin olmalısınız eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız Genel of topic kategorisinde açmalısınız, şimdilik bu hatanızı görmezden geldim, bir daha kine dikkat edeceğinizi umuyorum. Konunun kategorisini değiştirdim.
kusura bakmayın bilmiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...