Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

CS 1.6 calismiyor (not workin)

Drago

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
11
RC Point
0
Cs 1.6 denedim daha yeni uzun bir aradan sonra 2 tane hile var ikisinide denedim ikiside calismadi galiba problem var...

Çözüm
Maymun musunuz kardesim yabancı arenada konu açmışsın aktiflik yok diyorsun. Yabancıya bakan kimse yok. Ayrıca hile çalışması için oyun ayarlarından OpenGL yapılması gerekiyor

wisq

Active Member
İlk Paylaşım 7 Gün Seri İçerik Kaşifi İlk Beğeni İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
gayet normal forum adminlerinden sadece 1 2 kişisi aktif ikiside hem forum hemde hilelere update atamaz sağlam yeni kadro lazım daha çok hile ekleyecek daha çok hile paylaşacak kadro

Drago

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
11
RC Point
0
gayet normal forum adminlerinden sadece 1 2 kişisi aktif ikiside hem forum hemde hilelere update atamaz sağlam yeni kadro lazım daha çok hile ekleyecek daha çok hile paylaşacak kadro
dedigin gibi hocam ben daha once bu siteden cikamzdim su son 2 yildir pcm olmadigi icin giremiyordum ama ben bu formda aktif oldugumda saat kac olursa olsun aninda donus yaparlardi suan bakiyorum kimse yok gibi

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
53
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
Maymun musunuz kardesim yabancı arenada konu açmışsın aktiflik yok diyorsun. Yabancıya bakan kimse yok. Ayrıca hile çalışması için oyun ayarlarından OpenGL yapılması gerekiyor

Çözüm

Agentbond

Active Member
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
Source Code tahsis edilirse güncelleyebilirim.

By1Ero

Rengoku
Insider
Gece Kuşu RealUI Sadık Haftalık Aktif Günlük Ziyaretçi Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye Tartışma Başlatıcı 7 Gün Seri İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
22
Web sitesi
guns.lol
Discord
By1Eymen
RC Point
0
bende çalışıyor senin sorunun

Tuncc

Ultra Member
Tartışma Başlatıcı Konuşkan İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
43
RC Point
0
TEŞEKKÜRLER