Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maymun musunuz kardesim yabancı arenada konu açmışsın aktiflik yok diyorsun. Yabancıya bakan kimse yok. Ayrıca hile çalışması için oyun ayarlarından OpenGL yapılması gerekiyor
gayet normal forum adminlerinden sadece 1 2 kişisi aktif ikiside hem forum hemde hilelere update atamaz sağlam yeni kadro lazım daha çok hile ekleyecek daha çok hile paylaşacak kadro
gayet normal forum adminlerinden sadece 1 2 kişisi aktif ikiside hem forum hemde hilelere update atamaz sağlam yeni kadro lazım daha çok hile ekleyecek daha çok hile paylaşacak kadro
dedigin gibi hocam ben daha once bu siteden cikamzdim su son 2 yildir pcm olmadigi icin giremiyordum ama ben bu formda aktif oldugumda saat kac olursa olsun aninda donus yaparlardi suan bakiyorum kimse yok gibi
Maymun musunuz kardesim yabancı arenada konu açmışsın aktiflik yok diyorsun. Yabancıya bakan kimse yok. Ayrıca hile çalışması için oyun ayarlarından OpenGL yapılması gerekiyor