CS 1.6 Hilesi hk.

viannaxp

Ultra Member
Konular
17
RC Point
0
Selam cs1.6 hilesi sorunsuz çalışıyor fakat, sunucuda çok fazla kişi olunca sürekli oyundan atıyor, bunun bir çözümü yok mu?

Lady Darknes

swansizz
Reseller
10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Bilgisayarın normalde uzaktaki adamları renderlamaz ama hile yüzünden renderlıyor bunun yüzünden fazla adamın inputu işlemciyi veya ekran kartını yorar ve sistrm oyunu kapatabilir daha iyi bir bilgisayar al

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Sunucudan atmasının hileyle bir alakası olduğunu zannetmem karşınıza çıkan console ekran görüntüsünü atabilir misiniz

viannaxp

Ultra Member
Konular
17
RC Point
0
Sunucudan atmasının hileyle bir alakası olduğunu zannetmem karşınıza çıkan console ekran görüntüsünü atabilir misiniz
Hocam başka bir hile kullanmayı denediğim zaman, sorunsuz çalışıyor atma falan olmuyor fakat RC hilesini açıp sunucuya girmeye çalıştığım zaman sunucuya girdiğim gibi direkt atıyor.

remixemre

Super Member
Konular
1
RC Point
0
o kadar keyifli oynadım stres attım herkese tavsiye ederim mutlaka sizde hile açıp cs 1.6 ya girin