Cs 2 hilesini açarken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

yusu1103

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
Programi açiyorum sifreyi giriyorum Ve site uzerinden hileyi çalistir diyorum cmd ekrani geldiği an bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

johler

Super Member
Konular
5
RC Point
0
hangi hatayı veriyor mavi ekran mı ? yoksa hata vermedenmi başlatıyor?

johler

Super Member
Konular
5
RC Point
0
kankam yazılımdan kaynaklı olabilir bu hileyle alakalı degildir sistemseldir büyük ihtimalle steam üzerinden oyunun dosya bütünlügünü dogrulayıp tekrar denersen sorunun çözülecegini düşünüyorum yine devam ederse farklı bir yol izleriz

yusu1103

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
kankam yazılımdan kaynaklı olabilir bu hileyle alakalı degildir sistemseldir büyük ihtimalle steam üzerinden oyunun dosya bütünlügünü dogrulayıp tekrar denersen sorunun çözülecegini düşünüyorum yine devam ederse farklı bir yol izleriz
ustam daha oyunu açmadan oluyor bu hata mavi ekran veriyor güncel hersey ve güvenikte kapalı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

mavi ekran hatası veriyor hocam
sendedemi aynı

johler

Super Member
Konular
5
RC Point
0
ustam daha oyunu açmadan oluyor bu hata mavi ekran veriyor güncel hersey ve güvenikte kapalı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sendedemi aynı
bende windows güvenligi kapatmadıgım zamanlarda veriyordu şöyle birşey yapabilirsin windows güvenlik ayarlarından cs klasörünü devre dışı bırakabilirsin belki o şekilde işe yarayabilir oda yaramazsa başka birşey düşünürüz artık