CS 2 yardım ban

kacakcay

Active Member
Konular
7
RC Point
0
CS2 oynuyordum tanımadıgım adamla adam hile kullanıyor muş 1 2 3 el felan oynadık sonra vac ban attı ona bana da 6 gün bekleme süresi verdi nasıl kaldıra bilirim

berkan01

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
9
RC Point
0
Kaldıramazsın hilelerle lobi oluşturma daha da artar o yoksa 2 hafta 1 ay diye gider

sr250ayberk

Active Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
spofer veya hwid ekran kartı banını kaldırman lazım youtubede bazıları ucretsız bazıları ucretlı satıyor

Tuncc

Ultra Member
Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı Ayın Üyesi Konuşkan 10 Rozet Top Commenter Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
37
RC Point
0
CS2 oynuyordum tanımadıgım adamla adam hile kullanıyor muş 1 2 3 el felan oynadık sonra vac ban attı ona bana da 6 gün bekleme süresi verdi nasıl kaldıra bilirim
Kaldıramazsın hilelerle lobi oluşturma daha da artar o yoksa 2 hafta 1 ay diye gider

agonyboss035

Active Member
RC Point
0
gabe dostumuzun saçma sapan bi sistemi maalesef, hileciyle bir bağın yok ama bekleme süresi yiyorsun. İtiraz etme hakkında yok mlsf beklemen lazım

Shuzyw

Active Member
RC Point
0
spofer veya hwid anakart ban kaldırman ıcın satın alman gerekebılır onun harici zor kalkması süresini beklemen lazım :)

vdexterp

Confirmed Memb.
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
spofer veya hwid ekran kartı banını kaldırman lazım