CS:GO Ezglobal Hack

gilavoka

Zehirli Maddeler Kanımda Raks Eder
Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
Oyunda hack açınca pencereler geliyor bilyorsunuzki ayarları yapıyorum her şey tamam ama oyuna giremiyoru oyunun içinde pencereli kapatamadığım için onları nasıl kapatıp oyuna devam edebilirim lütfen yardım edin. Ezglobal+skin hack kullanmaya çalışıyorum Birtane hile oluşturdum oyunda kaydet kısmına ad kaydettim ama hile yüzünden açılan oyundaki pencere yüzünden oyuna giremiyorum. Bilgisi olan biri lütfen yardımcı olsun arkadaşlar editörler admin kim varsa.

Son düzenleme:
Çözüm
ilk önce hileyi inject ediniz ve hileyi skin inject edilirken üst üste binmemesi için başka bir yere taşıyın sonra skin inject edin. Menülerin kapatma açma tuşları "Insert" tuşudur. Klavyenin sağ en üstünde bulabilirsiniz. Eğer diz üstü bilgisayar kullanıyorsanız alt+insert tuşuna basmanız yeterlidir. İyi forumlar.

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
ilk önce hileyi inject ediniz ve hileyi skin inject edilirken üst üste binmemesi için başka bir yere taşıyın sonra skin inject edin. Menülerin kapatma açma tuşları "Insert" tuşudur. Klavyenin sağ en üstünde bulabilirsiniz. Eğer diz üstü bilgisayar kullanıyorsanız alt+insert tuşuna basmanız yeterlidir. İyi forumlar.

Çözüm

gilavoka

Zehirli Maddeler Kanımda Raks Eder
Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
B diye kaydettim hileyi hile aktif olması için iki kere üst üste mi click yapacam hileye b yi seçip ınsert tuşuna basmam yeterli midir acaba?

bakiisen

Banned Member
Konular
1
RC Point
0
hileyi inject ediniz ve hileyi skin inject edilirken üst üste binmemesi için başka bir yere taşıyın sonra skin inject edin. Menülerin kapatma açma tuşları "Insert" tuşudur. Klavyenin sağ en üstünde bulabilirsiniz. Eğer diz üstü bilgisayar kullanıyorsanız alt+insert tuşuna basmanız yeterlidir. İyi forumlar.