CS:GO Ezglobal

gilavoka

Zehirli Maddeler Kanımda Raks Eder
Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
Arkdaşlar hack ayarlarını tam yapamadım oyunda bu yüzden sorun yaşıyorum tam ayarlarını yapan ve güzel çalışan ve iş gören ayarlı yapmış biri varsa rica etsem bana destek amaçlı ekran görüntüşü şekilde cevaplara atabilir mi? Ayarlarından tam anlamadım da. Şimdiden teşekkür ederim.

gilavoka

Ultra Member
Konular
19
RC Point
0

gilavoka

Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
Kankam Ezglobal Diyorsun? Loaderde Ezglobal Var Zaten.
Kankam evet var çalışıyor ben sadece oyun içi hackin ayarlarını yapamadım ne ne kadar hangileri çalıştırılırsa daha iyi oluryani hack menüsünden bahsediyorum. Nasıl ve neleri açmalıyım bu ayarları yapabilen dostlarım varsa ss istiyorum oyunu düzgün ve rahat bir şekilde oynuyabileyim diye.

DuckyVAC

DISCORD: D u c k y#3140
Legend Member
RC Point
0
Kankam evet var çalışıyor ben sadece oyun içi hackin ayarlarını yapamadım ne ne kadar hangileri çalıştırılırsa daha iyi oluryani hack menüsünden bahsediyorum. Nasıl ve neleri açmalıyım bu ayarları yapabilen dostlarım varsa ss istiyorum oyunu düzgün ve rahat bir şekilde oynuyabileyim diye.
Kankam Configde Bu İşe Yarıyor Zaten Hayatında Hiçmi Config Lafını Duymadın.

gilavoka

Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
Kankam Configde Bu İşe Yarıyor Zaten Hayatında Hiçmi Config Lafını Duymadın.
Kankam anlamıyorsun beni ya. Neleri açmam lazım açtığım ayardan ne kadarını açmalıyım bilmiyorum yapan biri varsa ss atsın ki bende kendim aynı biçimde yapayım. Biliyorum config'in ne olduğunu. Menüde neler ne kadar açılmalı ilk defa bu oyunda bu hileyi kullanacağımda.