E efepercy Super Member Katılım 31 Ara 2020 Konular 2 Mesajlar 178 Çözümler 2 Tepkime puanı 8 RC Point 0 1 Ocak 2022 #1 failed to find vBaseFileSystem011 interface! bu hatayı alıyorum sorunun çözümünü bilen var mı
Çözüm E E efepercy 1 Ocak 2022 Shiva' Alıntı: Hile test ediliyor. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Ocak 2022 Ekli dosyayı görüntüle 11961 Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Loaderi kapatıp tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla ... kral ben oyun açık değilken inject etmeye çalışıyordum oyun açıkken inject edince sorunum çözüldü hata vermedi teşekkür ederim yardım için
Shiva' Alıntı: Hile test ediliyor. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Ocak 2022 Ekli dosyayı görüntüle 11961 Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Loaderi kapatıp tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla ... kral ben oyun açık değilken inject etmeye çalışıyordum oyun açıkken inject edince sorunum çözüldü hata vermedi teşekkür ederim yardım için
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 550 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 1 Ocak 2022 #2 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapmayı denediniz mi ? eğer işe yaramadı ise steam mı silip tekrar yükleyin. Oyla 0 Downvote
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapmayı denediniz mi ? eğer işe yaramadı ise steam mı silip tekrar yükleyin.
E efepercy Super Member Katılım 31 Ara 2020 Konular 2 Mesajlar 178 Çözümler 2 Tepkime puanı 8 RC Point 0 1 Ocak 2022 #3 Chou' Alıntı: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapmayı denediniz mi ? eğer işe yaramadı ise steam mı silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla ... oyunu normal olarak açabiliyorum hile ile açılmıyor Oyla 0 Downvote
Chou' Alıntı: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapmayı denediniz mi ? eğer işe yaramadı ise steam mı silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla ... oyunu normal olarak açabiliyorum hile ile açılmıyor
Shiva Admin Katılım 31 Tem 2019 Konular 522 Mesajlar 4,089 Çözümler 194 Tepkime puanı 14,555 Konum Berlin RC Point 0 1 Ocak 2022 #4 Hile test ediliyor. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Ocak 2022 Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Loaderi kapatıp tekrar açar mısınız? Oyla 0 Downvote
Hile test ediliyor. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Ocak 2022 Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Loaderi kapatıp tekrar açar mısınız?
E efepercy Super Member Katılım 31 Ara 2020 Konular 2 Mesajlar 178 Çözümler 2 Tepkime puanı 8 RC Point 0 1 Ocak 2022 #5 Shiva' Alıntı: Hile test ediliyor. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Ocak 2022 Ekli dosyayı görüntüle 11961 Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Loaderi kapatıp tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla ... kral ben oyun açık değilken inject etmeye çalışıyordum oyun açıkken inject edince sorunum çözüldü hata vermedi teşekkür ederim yardım için Oyla 0 Downvote Çözüm
Shiva' Alıntı: Hile test ediliyor. Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 1 Ocak 2022 Ekli dosyayı görüntüle 11961 Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Loaderi kapatıp tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla ... kral ben oyun açık değilken inject etmeye çalışıyordum oyun açıkken inject edince sorunum çözüldü hata vermedi teşekkür ederim yardım için