peki daha uzun bir şekilde açıklayayımTabii ki yardım ederiz ama bir dahakinde konu başlığını ve açıklamasını doğru yapınız.Açıklamayı yardım etmemizi sormak yerine sorununuzu anlatırsanız, daha kısa sürede sorununuz çözülür.
Sorununuzun kaynağı, Windows Defender'in açık olmasıdır. Elle kapatınız. Sorun çözülecektir.peki daha uzun bir şekilde açıklayayımbakın ben oyunu açıyorum dahaa sonra onetap hilesine start diyorum ve beni geri atıyo insert tuşuna basıncada birşey olmuyor legit hilesini ve diğer csgo hilelerinide denedim fakat hiçbir şekilde hileniz açılmıyor yardımcı olurmusunuz peki
Bilgisayarına Bunları indir ve kur.peki daha uzun bir şekilde açıklayayımbakın ben oyunu açıyorum dahaa sonra onetap hilesine start diyorum ve beni geri atıyo insert tuşuna basıncada birşey olmuyor legit hilesini ve diğer csgo hilelerinide denedim fakat hiçbir şekilde hileniz açılmıyor yardımcı olurmusunuz peki

Oyuna girmeden önce start tuşuna basarsa "csgo.exe"yi bulup nasıl inject olucak? Yanlış bilgi vermeyelim.Oyuna girmeden önce start tuşuna bas loader aslında bi nevi injector olarak görebilirsin oyunu açmadan start de ve sonra oyunu aç (defender veya virus programının kapalî olduğundan emin ol ^-^)
Valla among us vb oyunlarda oğle olduğundan dedim kusra bakmayınOyuna girmeden önce start tuşuna basarsa "csgo.exe"yi bulup nasıl inject olucak? Yanlış bilgi vermeyelim.![]()