CS-GO OVERWATCH

murbab

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Merhaba arkadaşlar 1600 saatlik ve 5 yıllık Cs-go hesabıma overwatch ban yedim. Zaten o kadar tiksinmiştim ki artık arada sırada giriyordum oyuna. Ban yiyeli 16 gün olmuş yeni farkettim. Komik olan durum şu;
Son 8 maçın 2 si hariç diğer hiçbir maçımı kazanamadım. Zaten son 20 maça bakabilsemde durum aynıydı. eşleştiğim tüm maçlarda en az bir hileciye denk geldim. Maçları izleseniz kapı arkasından vurma olsun smokedan vurma aim lock gibi hiç bilmeyem birisinin bile izlediğinde anlayabileceği şekilde oldu bu maçlar. Yaklaşık 2-3 aydır hergün 50 kere de raporluyordum bunları ama hiçbir geri dönüş olmadığı gibi birde ben ban yedim. Bunun bir çözümü var mı? Overwatch banı kaldırmak için ne yapmak lazım?

PABLOjr

Super Member
Konular
6
RC Point
0
hile ile oynamadığına dair bir video almanı tavsiye ederim sonra steam'e bir mail atıp bunun hata olduğunu bildirebilirsin

sapphirehori

Super Member
RC Point
0
overwatch banı yediysen lakin vac ban yemediysen mail atabilirsin kaldırabiliyorlar vac yediysen geçmiş olsun zaten

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
CS:GO oyuncusunuz Overwatch sistemini bilmeniz gerekiyor.

Overwatch da izleniyorsunuz değişik , enteresan , olağanüstü ve garip vuruşlar yaptıysanız bu sorgusuz sualsiz banlanırsınız.Overwatch da izleyerek müfettişler banlamakta , vac da ise direkt olarak hesabınıza yansıtılmaktadır.

Ban sorununa gelince yapacak bir şeyin olmadığını belirtip , yeni bir hesap açmanızı öneriyorum.