Birçok arkadaşım cs de hile çok valo geç diyo birçok arkadaşımda cs ortamları çok iyi grafik bakımından vuruş hissiyatı bakımından daha güzel diyo cs mi yoksa valo mu sarmalıyım. Bu arada cs de çok fazla hile varmış doğrumu?
cs de 12 saatim falan oldu yani 4:3 oynamanın daha kolaylaştırıcı olduğuna kadar biliyorum dediğin gibi valo biraz daha bireysel fakat cs full aime dayalı bir oyun ve zaman gerektiriyor galiba zamanım olduğuna göre csgo başlıyacağım hesap satın alıpCs de hile olduğu doğrudur fakat prime hesap alarak bunun önüne geçebilirsin,(bu hiç hile gelmeyeceği anlamına gelmez)
Ben her zaman cs taraftarıyım fakat ilk defa oynayacaksan aim'in çöp olucaktır valorant'a benzetme cs deki aim'i
Para vermek istemiyorsan Valorant başla
Cs:Go Da non-prime hesapta oynarsan hileler oyun zevkini yok edicektir
Doğru karar vermişsincs de 12 saatim falan oldu yani 4:3 oynamanın daha kolaylaştırıcı olduğuna kadar biliyorum dediğin gibi valo biraz daha bireysel fakat cs full aime dayalı bir oyun ve zaman gerektiriyor galiba zamanım olduğuna göre csgo başlıyacağım hesap satın alıp
cs çok daha iyi 92saat oynadımcs de 12 saatim falan oldu yani 4:3 oynamanın daha kolaylaştırıcı olduğuna kadar biliyorum dediğin gibi valo biraz daha bireysel fakat cs full aime dayalı bir oyun ve zaman gerektiriyor galiba zamanım olduğuna göre csgo başlıyacağım hesap satın alıp
valonun hile koruması muq ben csde 9ay hile kullandım daha ayın 22sinde ban yedimcs de neler neleeer var : mevlana var - legit var - angry var ne ararsan var
ama valoratta 3 gün idare edip ban yersin