cs2 de ban yeme ri̇ski̇ varmi

Unboundlibra

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
arkadaşlar bu hi̇leyi̇ cs2 de kullanan varmi ve ban yeme ri̇ski̇ nedi̇r ban olayi şi̇kayet üzeri̇ne mi̇ oluyor yoksa vac di̇rekt kendi̇si̇ mi̇ algilayip banliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tolgaax7

Member
RC Point
0
4 gündür aralıksız kullanıyorum sadece office oynuyorum aim koyulcak yer sabit belli etmiyor normalde az vuruyorum ama her maç artık 20 vuruyorum fragı hep eşit götürmeye çalışıyorum elleri satıyorum daha hiç report yemedim yani hiç cheater yazan olmadı

Ü

Üye silindi 43636

cs2de ban yeme olasılığı yrrq gibi anticheat sebebiyle artık daha zor istediğini kullanabilirsin

Valorant_D

🖤
Super Member
Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
Her hilenin ban yeme riski vardır fakat şuan cs2'nin anticheat sistemi rezalet olduğu için rahat bir şekilde kullanabilirsin

cindraceee

Member
RC Point
0
kullan bro boşver yani hesabın kötüyse kullan nolur nolmaz yinede ban riski var tabiki ama şuan hesabın çok kötüyse doyasıya kullan ama para yatırdıysan daha amaçsız (belli etmeden vs.) kullanmanı tavsiye ederim. Bende öyle yapıyorum yani anlatmaya çalıştığım deli gibi kökleme hileyi.

TieMor

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
arkadaşlar bu hi̇leyi̇ cs2 de kullanan varmi ve ban yeme ri̇ski̇ nedi̇r ban olayi şi̇kayet üzeri̇ne mi̇ oluyor yoksa vac di̇rekt kendi̇si̇ mi̇ algilayip banliyor
Knk nasıl kullandığına göre herşekilde yiyebilrisn

PYoile

Ultra Member
Konular
8
RC Point
0
her hilenin ban yeme riski vardır bazılarında çok az bazılarında çok fazla kullandığın hileye ve kalitesine bağlı olarak değişir ama %100 banlatmayan hile yoktur