cs2 hack sorunu

BabaGaming

Active Member
Konular
1
RC Point
0
İyi Akşamlar sizdede oluyor mu bilmiyorum ama sürekli oyunu kapattıktan sonra mavi ekran alıyorum bu canımı çok sıkıyor tek bu cs hilesinde bu sorunu yaşıyorum ve bugunde hile bende çalışmadı niyeyse çözümü ve önerisi olan varmı çok canımı sıkıyor sürekli reset atmaktan bıktım çünkü ben admin veya yardımcı olabilecek varsa sevinirim iyi forumlar.

Çözüm
Hilenin çalışmama sorununa bakılacaktır. Oyunu kapatınca mavi ekran sorununu şimdilik görev yöneticisinden ilk hileyi sonlandırıp sonra oyunu kapatarak mavi ekran yemezsiniz. Bildirim için teşekkürler.

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
EVET BENDEDE OLUYOR HER OYUNU KAPATTIGIMDA HATTA RESTART ATSAN BİLE GENE MAVİ EKRAN HATASI VERİYOR

BabaGaming

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Hilenin çalışmama sorununa bakılacaktır. Oyunu kapatınca mavi ekran sorununu şimdilik görev yöneticisinden ilk hileyi sonlandırıp sonra oyunu kapatarak mavi ekran yemezsiniz. Bildirim için teşekkürler.

Peki Teşekkür ederiz hile aktif olduğu zaman bildirim atarsanız seviniriz beklemedeyiz kolay gelsin iyi çalışmalar. :):bravo:

fursi81

Member
RC Point
0
bende aynı hatayı alıyorum 2 kere felan mavi ekran verdi ve aimbot çalışmıyor sanırım sadece cross çalışıyor