cs2 hile vac ban yedirtir mi?

xSwozzy31

Super Member
Konular
3
RC Point
0
realuı loaderın içindeki cs2 hilesi vac ban yedirtir mi

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
belli edersen vac ban yersin

Xrean

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
cs2 anti hile sistemi leş asla ban yemezsin garanti veriyorum istediğin gibi oyna eğer ban yersen gel bul beni

MEHMET12K1

Super Member
Konular
27
RC Point
0
elbet bir gun ban yersin, hile açtığın zaman 2 ihtimal doguyor ya ban yemeyeceksin ya da banı geç yiyeceksin.Hile actigindan itibaren süren baslar 6 ayın sonunda da ban yiyebilirsin 6 yılın sonunda da ban yiyebilirsin.Belirsizlik asla peşini birakmaz. Bu yuzden main hesabında açma derim.

Xrean

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
elbet bir gun ban yersin, hile açtığın zaman 2 ihtimal doguyor ya ban yemeyeceksin ya da banı geç yiyeceksin.Hile actigindan itibaren süren baslar 6 ayın sonunda da ban yiyebilirsin 6 yılın sonunda da ban yiyebilirsin.Belirsizlik asla peşini birakmaz. Bu yuzden main hesabında açma derim.
çok uzun zamandır cs go da hile kullanıyorum cs 2 çıktı yine kullanıyorum yaklaşık 4 5 yıl gibi bir süredir tek hesapta açıyorum hileyi rc hilesinide bayadır kullanıyorum bir sıkıntı yok illa ban yiyeceksiniz diye bir laf çok saçma ban yemiyoruz neden çünkü cs hileyi algılayamıyor ban yiyebilmemizin tek yolu bir yetkili tarafından manuel olarak banlanmak aksi taktirde hile fixlenmeden ban yiyemeyiz rc dede fix durumu yok sürekli olarak güncellemeler gelerek hileler güncel tutuluyor.

xSwozzy31

Super Member
Konular
3
RC Point
0
çok uzun zamandır cs go da hile kullanıyorum cs 2 çıktı yine kullanıyorum yaklaşık 4 5 yıl gibi bir süredir tek hesapta açıyorum hileyi rc hilesinide bayadır kullanıyorum bir sıkıntı yok illa ban yiyeceksiniz diye bir laf çok saçma ban yemiyoruz neden çünkü cs hileyi algılayamıyor ban yiyebilmemizin tek yolu bir yetkili tarafından manuel olarak banlanmak aksi taktirde hile fixlenmeden ban yiyemeyiz rc dede fix durumu yok sürekli olarak güncellemeler gelerek hileler güncel tutuluyor.
Bilgiler için teşekkür ederim.

brknberkan

Member
RC Point
0
evet yedirtir. Ben ana hesabımdan VAC yedim ama yan hesapta şuana kadar problem olmadı. Belli etmemen lazım