CS2 rc hile yardım

Riaa

Super Member
Konular
22
RC Point
0
CS2 de seçkin hesabım var lakin ben başka seçkin olmayan boş bir hesapta rc hilesiyle legit şekilde bazen de baya bir belli edecek şekilde oynadım bir şey olmadı 1 aydır oynuyorum hemen hemen her gün bi kaç saat şimdi ben bu hileyi esp açmadan seçkinli hesabımda oynasam aimide legit ayarlasam vac ban yer miyim seçkin benim değil o yüzden risk almaya korkuyorum. (LÜTFEN YARDIMCI OLUN BOŞ YORUM ATMAYIN)

by1ero

Rengoku
Insider
Ayın En Aktifi 🌟
Konular
15
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0
CS2 de seçkin hesabım var lakin ben başka seçkin olmayan boş bir hesapta rc hilesiyle legit şekilde bazen de baya bir belli edecek şekilde oynadım bir şey olmadı 1 aydır oynuyorum hemen hemen her gün bi kaç saat şimdi ben bu hileyi esp açmadan seçkinli hesabımda oynasam aimide legit ayarlasam vac ban yer miyim seçkin benim değil o yüzden risk almaya korkuyorum. (LÜTFEN YARDIMCI OLUN BOŞ YORUM ATMAYIN)
merak etmeyin hilemizin koruması çok güçlüdür kullanabilirsiniz swansizz seçkin hesapta kullanıp ban yememiştir visible check açıksa ban yemessiniz smooth en az 2

Riaa

Super Member
Konular
22
RC Point
0
merak etmeyin hilemizin koruması çok güçlüdür kullanabilirsiniz swansizz seçkin hesapta kullanıp ban yememiştir visible check açıksa ban yemessiniz smooth en az 2
visible check açık esp kapalı smooth ayarı 2500 de olsa oynanabilir değil mi? ve fov 17 de falan olsa dediğiniz şekilde güvenilir olur mu?

snoxy2

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
kral belli belli ederek oynuyorum 1 ay olacak neredeyse hiç bişey olmadı hiç ban yemedim

berkehan1516

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
kanka ben hileyi açıyorum ama menü gözükmüyor alt-tab attığımda anlık gözüküyor nasıl düzelteceğiz bunu yardımcı olur musun