Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

furqanbozkur

Super Member
İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
RC Point
0
adım adımlık bir şey yok hocam oyunu açacaksın tam ekran pencereli sonra processte oyunu seç sağ tıkla dll injectle bu kadar insert aç kapa menuyu
anladım oyunu buldum ama işte nasıl injakte edicem orayı yapamıyorum sağ tıkladım ama senın dedıgın gıbı dll injectle bulamıyorum :(

furqanbozkur

Super Member
İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
RC Point
0
injectle ediyorum ama oyundan ins tusuna basıyorum gelmıyor menu :/

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Haftanın Konusu Gece Kuşu Top Commenter Haftanın Üyesi Top Sharer Doğrulanmış Üye Sevilen Trend Creator Konuşkan Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni
Konular
264
RC Point
0

furqanbozkur

Super Member
RC Point
0

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Haftanın Konusu Gece Kuşu Top Commenter Haftanın Üyesi Top Sharer Doğrulanmış Üye Sevilen Trend Creator Konuşkan Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni
Konular
264
RC Point
0
evet oraya kadar yaptım injeckte ediyorum ama menü gelmiyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

tam ekran pencereli modda oyunda ama açıyorum dll yi ordan oyuna geçiyorum instter tusuna basıyorum gelmiyor menü
-allow_third_party_software standard injection yaz başlatma seçeneklerine cs kapatarak öyle dene bi

evet oraya kadar yaptım injeckte ediyorum ama menü gelmiyor

tam ekran pencereli modda oyunda ama açıyorum dll yi ordan oyuna geçiyorum instter tusuna basıyorum gelmiyor menü
olmadı bide extereme injector ile dene

furqanbozkur

Super Member
RC Point
0
ne yaptıysam yapamadım sende dc var mı yardımcı olabilirmisin acaba ?

furqanbozkur

Super Member
RC Point
0
-allow_third_party_software standard injection yaz başlatma seçeneklerine cs kapatarak öyle dene bi

olmadı bide extereme injector ile dene
SONUNDA HALETTİM AÇTIM HİLEYİ Bİ ŞEKİLDE AMA ŞİMDİ DE CFG NASIL YÜKLEYECEGİİM KANKA :D SENİDE AZ YORUYORUM KUSURA BAKKMAA

oxnic

Super Member
Haftalık Aktif 7 Gün Seri Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
27
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0

dcxdaz22

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
RC Point