cs2 paralı hile

zombixx

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
16
RC Point
0
beyler cs2 de paralı hile önerisi olan varsa yaza billirmi

oxnic

Confirmed Memb.
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
RC Point
0
sakamaka xhanger adamlar buny hop bıle eklemıyor bızım mal gıbı kullandımızdan legıtlık ıcın kaldırıyorlar guncellıyor bence xhanger sakamaka ıyı hanı herkesın fıkrı guvencesı kendıne hanı vac bypass tum herkes aynı methoddur ama onemlı olan kısının oynaması

zombixx

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
16
RC Point
0
sakamaka xhanger adamlar buny hop bıle eklemıyor bızım mal gıbı kullandımızdan legıtlık ıcın kaldırıyorlar guncellıyor bence xhanger sakamaka ıyı hanı herkesın fıkrı guvencesı kendıne hanı vac bypass tum herkes aynı methoddur ama onemlı olan kısının oynaması
xhanger güzel duruyoda knk pek güvenemiyom ya

by1ero

Rengoku
Insider
Günlük Ziyaretçi 7 Gün Seri İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
15
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0

Tuncc

Ultra Member
Ayın Üyesi Konuşkan 10 Rozet Top Commenter Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
35
RC Point
0
revo arte var wolftü hilesi üretiyorlar valorant ve cs 2 içinde sağlam hileleri var ama ücreti fazla diye biliyorum

wisq

Active Member
İlk Beğeni Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
tr hileleriyle işin olmasın

muco64

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
CS2 deki ücretli hileler hakkında biraz baktım. Gördüğüm kadarıyla şu an gerçekten sorunsuz diyebileceğimiz bir hile yok gibi.

Orbit premium
Orbit Premium hakkında en çok gördüğüm yorum satın aldıktan kısa süre sonra ban yedikleri yönünde. Vacnet alanların çok fazla olduğu söyleniyor.. Ayrıca hesap garantisi verdiklerini söyleyenler var sitelerinde de yazıyor ama ban yiyenlere para iadesi yapılmadığını söyleyen kişiler de var.

Neverlose
Neverlose için de ödeme sorunları yaşadığını söyleyenler olmuş. Vacnet tarafından yakalanma ve destek sisteminden cevap alamama gibi şikayetler gördüm.

Memesense
Memesense tarafında kullanıcı sayısının çok olması bazı kişilere göre dezavantaj çünkü ne kadar çok kişi kullanırsa tespit edilme ihtimali de artabilir diyorlar.

Xhanger
Xhanger hakkında ise daha fazla olumsuz yorum gördüm. Virüs taramalarında zararlı yazılım çıktığını söyleyenler var. Zaten bu tarz hile programlarda bazen virüs çıkabiliyor ama burada söylenen şey sadece normal hile virüsleri değil gerçekten zararlı yazılım iddiaları. Ayrıca çalışmama iade alamama ve başka yazılımların kopyası olduğu yönünde yorumlar da var.

Aimware
Aimware eski bir isim ama onun hakkında da son zamanlarda vacnet banlarının arttığını söyleyenler var. Bazı kullanıcılar kendi kendine ban attığını ve vip üyelerin bile sorun yaşadığını yazmış.

Kısacası şu an ücretli hilelerde tamamen güvenilir bir seçenek yok. Hepsinin bir riski veya başka bir problemi var gibi duruyor.

Kullanmak isteyen kullanır ama ana hesapta denemek bence mantıklı değil. Denenecekse de yeni hesapla ve ban veya başka sorun çıkabileceğini bilerek hareket etmek daha doğru olur.