CS2 WALLHACK BAN YEDİRTİR Mİ

PEPEJUJULU

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
arkadaşlar bildiğiniz üzere şuan cs2de büyük hile sorunu mevcut.Ben prime hesabımda sadece wh açsam legit bir şekilde ban yermiyim? daha önemli sorum 5v5 özel kodla katıldığımız lobilerde hile açsak ban yiyormuyuz? bu 2.sorumda da sadece wh kullanıcam ve lütfen 2. soruya cevap verin daha önemli benim için.(çok seçkin atmıyorum 5v5 atıyoruz)

zombixx

Ultra Member
Konular
16
RC Point
0
sadece wall açarsan belli etmeden oynarsan ban yemesin ama adamlara duvarın arkasından beli beli bakarsan ban yeme şansın artar kulanırken belli etme yeter

aatomant

Member
RC Point
0
kanka ben legit oynarım ama genede zaten iyi oynuyorum hilesiz 18k ya geldim bazen karşıdakilerde hile açınca rage bi şekilde oynuyorum wallhacki ban söz konusu değil aimbot hiç kullanmadım o konuda bişey diyemem ama wallhack ban yedirtmez

S7PATRON

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
valla kardeşim ben aimbotlu 6 aydır oynuyorum çoğu zmana belli ede ede bile oynmadım ban yemedim üstelik seçkinde dahil diyeceğim o ki atmıyor ama

username112

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Legit oynamana bağlı, rakipten ziyade takım arkadaşların senin hile olduğunu anlayabilir. Her hile muhakkak bir gün ban yedirtir. Legit oynarsan ban yemeden oynama süren artar.

PEPEJUJULU

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
sadece wall açarsan belli etmeden oynarsan ban yemesin ama adamlara duvarın arkasından beli beli bakarsan ban yeme şansın artar kulanırken belli etme yeter
yok yok asla belli etmiyorum ses almadığım sürece adamların oraya bile bakmamaya çalışıyorum şuan 4kdan 7kya aşırı kolay geldim(genellikle 2. veya 3. oluyorum yani çok az belli ediyorumdur oda max kendi takımıma)

zb63

₮₳₦JłⱤØ
Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
arkadaşlar CS2 hilesi sizde nasıl açılıyor bende hala güncelleme var diyor bilgi verirmisniiz ?