CSGhost VacBypass İnjector Prime Hesapta Kullanılır mı ?

Leserius

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Merhaba , arkadaşlar konu adında açıkca belirttiğim gibi konu piyasanın en bilinin free vacbypass injectoru olan csghost prime , main hesaplar için uygun mudur vacbypass düzeyi nedir ?
vacwave geldiğinde koruyabilir mi ? birde kişiye özel build sistemleri tam olarak ne oluyor ? ve rica olarak elinde vacbypass injector sourcu olan varsa atabilir mi kendi yazılımımı çıkarmak için uğraşıyorumda.

İyi günler , iyi forumlar.

Leserius

Active Member
Konular
1
RC Point
0
haklı deneme ban yersin başın ağrır sonra
knk bi yorum üstde deneyebilirsin güzel yapmışlar diyorsun bi yorum altda deneme ban yediriyor demişsin neyin kafası agam bu söle bizde kullanalım sdfsdsdf
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Bu injectoru kullanmanı tavsiye etmem ban yediriyor.
bu konuyla ilgili kanıtın vs var mı bir san bu kdr net ban yediriyor die konuşmuşsun da ?

Bu injectoru kullanmanı tavsiye etmem ban yediriyor.
bu konuyla ilgili kanıtın vs var mı bir san bu kdr net ban yediriyor die konuşmuşsun da

Leserius

Active Member
Konular
1
RC Point
0
birde sanırım bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben oyunu hileli seviyorum ztn kullanıcam o net sorum parali bir hile mi almalıyım yoksa kendi yazılımımı csghotla injectleyerek kullansam sorun yaşar mıyım ?

tekrardan cevaplayan herkese teşekkürler şu an ki kanaatim kullanmak yönünde yine konu hakkındaki görüşlerinizi beklemekteyim şu ana kdr 1 arkadaş sadece kullanma dedi bakalım eğer böle giderse kullanıcam tekrardan sağolun.

İyi günler , iyi forumlar

tribalon1

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
knk bi yorum üstde deneyebilirsin güzel yapmışlar diyorsun bi yorum altda deneme ban yediriyor demişsin neyin kafası agam bu söle bizde kullanalım sdfsdsdf

bu konuyla ilgili kanıtın vs var mı bir san bu kdr net ban yediriyor die konuşmuşsun da ?

bu konuyla ilgili kanıtın vs var mı bir san bu kdr net ban yediriyor die konuşmuşsun da
Dostum yıllardır cs go da hile yapıyorum az çok deneyimim var injectorlerle emin ol csghost injectoru ban yediriyor inanmıyorsanda deneyebilirsin sana kalmış :)