CsGo cr4ck Hileler Hakkında Yardım

yagiz090

𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙖𝙢𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙚𝙣𝙙𝙚𝙙
Ultra Member
Konular
47
Web sitesi
taplink.cc
RC Point
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar paralı olan bir hileyi cr4ck kullanacağım hatta bu hileyi kullanmak istiyorum ismi ;

Vanity Cheats, cr4ck hile kullanmanın zararlarını öğrenmek istiyorum .
Bilen birileri yardımcı olabilirmi mesela oyundarken mm deyken maç ortasında oyun çökermi csghost kullanıyorum injectör bu hile güven faktörünü arttırıyor diye duydum doğrumu, vac yedirirmi? dediğim gibi bilen birileri varsa yardımcı olursa sevirinirim 🤍

Çözüm
Merhabalar, genel anlam olarak crck hileler ban atar veya atmaz diyemeyeceğim çünkü hilenin kalitesi ve güncelliğine bağlı bir durum olarak değişmektedir. Kırek hile kullanımın oluşturabileceği zararlar içerisine atılabilecek zararlı yazılımlar olabilir, güvenmediğiniz bir platform ise kullanmanı önermem. Maç ortasında oyunun çöküp çökmemesini kırek hilenin dll dosyası belirler eğer sorunsuzsa böyle bir problem yaşamazsın. CSGhost'un Vac bypass'ı bildiğim kadarıyla tespit edildi, oluşturabileceği sorunlar güven fakt. düşürmesi ve vac ban ile sonuçlandırması bu yüzden iyi bir test etmek için sıfır hesapda belli bir süre deneyimlemelisin. Kullandığınız dll ve injector'e göre VAC oranı değişecektir gidip extreme injector ile tespit...

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
Merhabalar, genel anlam olarak crck hileler ban atar veya atmaz diyemeyeceğim çünkü hilenin kalitesi ve güncelliğine bağlı bir durum olarak değişmektedir. Kırek hile kullanımın oluşturabileceği zararlar içerisine atılabilecek zararlı yazılımlar olabilir, güvenmediğiniz bir platform ise kullanmanı önermem. Maç ortasında oyunun çöküp çökmemesini kırek hilenin dll dosyası belirler eğer sorunsuzsa böyle bir problem yaşamazsın. CSGhost'un Vac bypass'ı bildiğim kadarıyla tespit edildi, oluşturabileceği sorunlar güven fakt. düşürmesi ve vac ban ile sonuçlandırması bu yüzden iyi bir test etmek için sıfır hesapda belli bir süre deneyimlemelisin. Kullandığınız dll ve injector'e göre VAC oranı değişecektir gidip extreme injector ile tespit edilmemiş bi dll'i injectlersen yine vac yersin ikisi de UD olmalıdır. RealUI CSGO Hilelerini kullanmanı öneririm güvenilirlik açısından ve VAC ban yememen için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm

yagiz090

Ultra Member
Konular
47
Web sitesi
taplink.cc
RC Point
0
Merhabalar, genel anlam olarak crck hileler ban atar veya atmaz diyemeyeceğim çünkü hilenin kalitesi ve güncelliğine bağlı bir durum olarak değişmektedir. Kırek hile kullanımın oluşturabileceği zararlar içerisine atılabilecek zararlı yazılımlar olabilir, güvenmediğiniz bir platform ise kullanmanı önermem. Maç ortasında oyunun çöküp çökmemesini kırek hilenin dll dosyası belirler eğer sorunsuzsa böyle bir problem yaşamazsın. CSGhost'un Vac bypass'ı bildiğim kadarıyla tespit edildi, oluşturabileceği sorunlar güven fakt. düşürmesi ve vac ban ile sonuçlandırması bu yüzden iyi bir test etmek için sıfır hesapda belli bir süre deneyimlemelisin. Kullandığınız dll ve injector'e göre VAC oranı değişecektir gidip extreme injector ile tespit edilmemiş bi dll'i injectlersen yine vac yersin ikisi de UD olmalıdır. RealUI CSGO Hilelerini kullanmanı öneririm güvenilirlik açısından ve VAC ban yememen için.
ama reauiden vac bypassı kaldırdınız güvenemiyorum eskisi gibi değil

ONURqwe

Member
RC Point
0
bende kullanmıştım ondan dolayı söylüyorum
ilk olarak gerçeği gibi özellikleri güzel çalışmaz
VAC yedirme olasılığı çok yüksektir ve %90 olarak ban yersiniz
Ve cr4ck hileler Inhuman reactions koruma özelliği çok kötüdür cs nin daha kötü olmasına rağmen ban yedirir.

yagiz090

Ultra Member
Konular
47
Web sitesi
taplink.cc
RC Point
0
Ve cr4ck hileler Inhuman reactions koruma özelliği çok kötüdür cs nin daha kötü olmasına rağmen ban yedirir.
hmm bilgi için teşekkürler o zaman en iyisi kullanmamak

kocakkaan12

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0