csgoda fps drop

zechreal

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Laptop kullanıyorum markası MONSTER ABRA A7 V12.1 ve csgoda fps drop yiyorum valorant vb. oyunlarda fps drop yok ama csgoda fps drop yiyorum çözümünü bilen varmı

NOT: Oyun içi ayarlar yapılmıstır

leonas2005

Super Member
Konular
2
RC Point
0
aynısı bana da oluyor oyunda donma yok fakat anlık donuyor oyun csgo da sadece

LariesWq_

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
ABRA Sorunsalı. Kuzenim kullanıyor ABRA A7. Anlık Drop oluyor. CS:GO işlemciden güç alıyor genelde ekran kartını pek kullanmıyor. Termal Macun vb. yenilemeyi düşünün ve işlemcinizi iyi bir şekilde temizleyin. Drop muhtemelen gideceketir. (Bizde o şekilde yaptık oldu)

zechreal

Super Member
Konular
9
RC Point
0
ABRA Sorunsalı. Kuzenim kullanıyor ABRA A7. Anlık Drop oluyor. CS:GO işlemciden güç alıyor genelde ekran kartını pek kullanmıyor. Termal Macun vb. yenilemeyi düşünün ve işlemcinizi iyi bir şekilde temizleyin. Drop muhtemelen gideceketir. (Bizde o şekilde yaptık oldu)
eyw öneri için

theellord

Member
RC Point
0
fps_max 150 falan yap aldigin fpsin altinda birsey yap drop duzelir

Fades

Active Member
Konular
2
RC Point
0
hocam steama girip cs go sag tıklayıp özellikler bas ondan sonra aşagıda başlatma kodu var ordaki yere bunu yapıştır
-high -novid -tickrate 128 -treads 4 -+mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex

frtfrt

Super Member
Konular
1
RC Point
0
steamden başlangıç ayarlarını ayarlaman lazım ozman etkisi oluyor yotubede birsürü video var başlangıç ayarları için veya fps artırma cfgsi indirebilirsin knk