İ3 2330m 2.20ghz intel hd graphics 3000 ayri olarak amd 7400m 8gb ram kod felan gelmiyor hile icin oyunu baslat diyorum oyun bekleniyor diyor bi 10 snye sonra enjekte edildi dediği an oyun direk kapanıyorpc özelliklerini atabilirmisin donanımsal oalbilir sorun herhangi bir hata kodu alıyormusunuz yoksa direkmi kapanıyor
Kökten kapalı zaten hiçbir koruyucu program yazilim kullanmıyorumDefender'i kökten kapatmayı dene. Bilgisayarda yokmuşçasına yani.
Sen ne diyon knkHile menü gibimi yoksa
bu demek oluyoki PCN KALDIRMIYORİ3 2330m 2.20ghz intel hd graphics 3000 ayri olarak amd 7400m 8gb ram kod felan gelmiyor hile icin oyunu baslat diyorum oyun bekleniyor diyor bi 10 snye sonra enjekte edildi dediği an oyun direk kapanıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Kökten kapalı zaten hiçbir koruyucu program yazilim kullanmıyorum
Sen ne diyon knk
Kankam o aman pc kaldırmıyordur şartları zorlama sil ya da ona göre bir pc al yani.İ3 2330m 2.20ghz intel hd graphics 3000 ayri olarak amd 7400m 8gb ram kod felan gelmiyor hile icin oyunu baslat diyorum oyun bekleniyor diyor bi 10 snye sonra enjekte edildi dediği an oyun direk kapanıyor
Kökten kapalı zaten hiçbir koruyucu program yazilim kullanmıyorum
Sen ne diyon knk
Anladım kardeşim yardımın için teşekkür ederim belki bir umut çözebilirim diye düşünüyordumbu demek oluyoki PCN KALDIRMIYOR
Aynen hakllisin teşekkür ederim iyi gecelerKankam o aman pc kaldırmıyordur şartları zorlama sil ya da ona göre bir pc al yani.
Çalıştırdım knk işe yaramıyoryonetici olarak calıstır
Sanırsam pc kaldirmiyor çünkü tüm güvenlik duvarları kaldırıldıİşlemciniz kötü, belki cpu sınırlara ulaştığı için oyundan atıyor. Tüm anti virüs yazılımlarını kapatmayı deneyebilirsiniz. İyi forumlar.
önemli değilAnladım kardeşim yardımın için teşekkür ederim belki bir umut çözebilirim diye düşünüyordum
Aynen hakllisin teşekkür ederim iyi geceler
Çalıştırdım knk işe yaramıyor
Sanırsam pc kaldirmiyor çünkü tüm güvenlik duvarları kaldırıldı