B baykomutan1 Member Katılım 3 Tem 2021 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 RC Point 0 3 Tem 2021 #1 oyunu pencere ekranında iken hileyi çalıştırıyorum fakat hemen oyundan atıyor yardımcı olurmusunuz
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 551 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 3 Tem 2021 #2 1:Oyunu pencere moduna alınız. 2: Pencere moduna aldıktan sonra ``Tam Pencere``Moduna almanız gerek. Eğer oyundan atma devam ediyor ise Oyun bulduktan sonra oyuna hileyi injek ediniz. Oyla -1 Downvote
1:Oyunu pencere moduna alınız. 2: Pencere moduna aldıktan sonra ``Tam Pencere``Moduna almanız gerek. Eğer oyundan atma devam ediyor ise Oyun bulduktan sonra oyuna hileyi injek ediniz.
B baykomutan1 Member Katılım 3 Tem 2021 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 RC Point 0 4 Tem 2021 #3 Adox' Alıntı: 1:Oyunu pencere moduna alınız. 2: Pencere moduna aldıktan sonra ``Tam Pencere``Moduna almanız gerek. Eğer oyundan atma devam ediyor ise Oyun bulduktan sonra oyuna hileyi injek ediniz. Genişletmek için tıkla ... malesef denedim yine atıyor Oyla 0 Downvote
Adox' Alıntı: 1:Oyunu pencere moduna alınız. 2: Pencere moduna aldıktan sonra ``Tam Pencere``Moduna almanız gerek. Eğer oyundan atma devam ediyor ise Oyun bulduktan sonra oyuna hileyi injek ediniz. Genişletmek için tıkla ... malesef denedim yine atıyor