☆DarkComet RAT - Trojan(client) Oluşturma // Detaylı Anlatım // #2

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Notlar.png
Konuyu görüntülemek için cevap yazıp beğenmelisiniz.

PpUOkx.png
[HIDE]

1603550194075.png

PpUOkx.png

Evet dostlar, burası biraz karışık gelebilir ama telaş yapmaya gerek yok. Çok basit bir mantığı var.

Öncelikle, yukarıdan Start the Stub... diye başlayan yazımızın yanındaki kutucuğu açıyoruz ve bilgisayar açıldığında trojanımızın devreye girmesini sağlıyoruz.
Aşağıda MYDOCS yazan yer ise trojanımızın açıkken ne olarak gözükmesini istiyorsanız, seçeneklerden onu seçiyoruz.

Melt File After First Execution kısmını aktif etmeyin, kurban şüpheye düşebilir. (Önermiyorum.) Tarih kısmı ise trojanımızın atıldığı tarihidir, ayarlar değiştirebilirsiniz.
Hemen alttaki kutucuğu kesinlikle aktif etmenizi öneriyorum! Bu, trojanımızın yeniden yüklenmesine sebep olup silinmesini zorlaştırıyor.
Aşağıda kalan 4 kutucuğu da işaretliyoruz. Bu, trojanımızı sistem dosyası yapıp gizlemeye yarayacaktır.

Install Message kısmını geçiyorum.
Bu, attığınız programı açtıktan sonra hata mesajı veya istediğiniz bir mesaj penceresinin açılmasını sağlayacaktır, zorunlu değildir.

PpUOkx.png

1603550841990.png

Module Shield kısmına geldik.
Bu kısımda biraz modülümüzün korunmasını sağlayacağız.
Üst taraf, rootkit kısmında son 3 kutucuğu işaretliyoruz, diğer kutucukları da isteğinize göre işaretleyin.

PpUOkx.png

Keylogger kısmına geçmiyoruz. Çünkü, kurbana ve kendinize büyük zararlar açabilirsiniz. Örneğin, bir suç işlersiniz ve yarın kapınıza polis dayanabilir. Bilmediğiniz işlere kalkışmayın, teşekkürler.

PpUOkx.png

1603551542331.png

PpUOkx.png

Burada eklediğimiz dosya, kurbanımız trojanımızı açtıktan sonra açılmasını istediğimiz bir dosya varsa ekliyoruz ve şüpheyi azaltıyoruz.
Kullanmak zorunlu değil.
Her kurban için ayrı ayrı oluşturabilmek zor gelebilir. Örneğin, bir resim eklediğimizde kurbanımız trojanımızı açtığında o resim direkt açılacaktır.

PpUOkx.png

1603551847169.png

PpUOkx.png

Choose Icon kısmı clientimizin iconunu belirlediğimiz kısımdır. İsterseniz, yüklü iconları kullanarak isterseniz de kendi iconunuzu yükleyerek kullanabilirsiniz.

PpUOkx.png

1603551979269.png

Artık trojanımızı oluşturma vakti geldi. Son adımları atıyoruz...
Output.exe
- Normal şekilde, No compression aktif, save the profile aktif ederek kısayol oluşturabilirsiniz. Build The Stub'a basarak kaydediyoruz.
Artık trojanımız kurbana yollanmak için hazır.

PpUOkx.png

Kurbanınızı sosyal mühendislikle bir şekilde yedirmeniz gerekiyor, orası sizin yeteneğinize bağlıdır.
[/HIDE]
PpUOkx.png

İyi forumlar!

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 10
Konular
81
RC Point
0
Faydalı paylaşım için teşekkürler

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
Darkcomet fixleneli yıllar oluyor. Onun yerine Quasar'ı anlatsan daha iyi olur.

baris089

Active Member
Konular
3
RC Point
0
adamsınız işte bu yüzden Reality Cheats

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0