Arkadaşlar İnternette ve saire YouTube da gördüm de emin olamıyorum yeni çıkan delta Force için elinde hlesi olan biri var mı kullanan veya bilen birisi??
bir tane görmüştüm deniyim dedim ama galiba win11 de çalışmıyor tepki bile vermedi exe dosyasıArkadaşlar İnternette ve saire YouTube da gördüm de emin olamıyorum yeni çıkan delta Force için elinde hlesi olan biri var mı kullanan veya bilen birisi??
DeltaForce hilesine dün denk geldim çalışıyor gibi duruyor ama oyuna girince normal devam ediyorArkadaşlar İnternette ve saire YouTube da gördüm de emin olamıyorum yeni çıkan delta Force için elinde hlesi olan biri var mı kullanan veya bilen birisi??
Oyun yeni çıkmadı mı ya nasıl anılar oluyor hocamvay bee delta force anılarım depreşti:/
dostum eski sürümleri varya hani eskiden internet kafede falan oynuyordukOyun yeni çıkmadı mı ya nasıl anılar oluyor hocam
Kaç senesinde yaşıyorsun, yeni değilOyun yeni çıkmadı mı ya nasıl anılar oluyor hocam
hangi oyunla karıştırıyorsun acaba, firts blood falan değil bu.dostum eski sürümleri varya hani eskiden internet kafede falan oynuyorduk
Dostum internete delta Force black hawk dön team sabre extreme falan yaz görürsün yaşın ufaktır duymamış olabilirsinhangi oyunla karıştırıyorsun acaba, firts blood falan değil bu.
boşver reis çocuk işte duymamış delta forceyiDostum internete delta Force black hawk dön team sabre extreme falan yaz görürsün yaşın ufaktır duymamış olabilirsin