Devasa Toplama Hack Arşivi By Hydra

x0se

Banned Member
Konular
48
RC Point
0
Ne kadar saçma bir iş güvenliği bu.

"NOT: Taratıcak fırsatım olmadı açmadan önce bi taratabilirsiniz eğer virüs varsa sanal makine ile açın."
Bunu virüs olmadığını nerden bilelim? Anladığım kadarıyla virüs olup olmadığını siz bile bilmiyorsunuz. VirüsTotal bırakmadan dosya paylaşmanın yasak olduğundan haberiniz yok galiba.

Doctor Hydra

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
yararlı konu teşekkür ederiz
Rica ederim. daha fazlası için beklemede kalın :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

"NOT: Taratıcak fırsatım olmadı açmadan önce bi taratabilirsiniz eğer virüs varsa sanal makine ile açın."
Bunu virüs olmadığını nerden bilelim? Anladığım kadarıyla virüs olup olmadığını siz bile bilmiyorsunuz. VirüsTotal bırakmadan dosya paylaşmanın yasak olduğundan haberiniz yok galiba.
Dosyaların şifreli olanlarını açmadan önce taratabilirsiniz bunu belirttim ki içerisinde şifresiz olanlara indirmeden de erişebilirsiniz. Kaldı ki önceki konularıma göz atanlar trojan vs atmayacağımı bilirler haklısınız taratmam gerekirdi ama vaktim yok ben virüs atıcak olsam neden oraya not bırakayım?

Doctor Hydra

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0

ha birde şunu eklemeyi unuttum. gerek txt de gerek konuda arşivlerin bana ait olmadığını, başka hackerlerden topladığımı söyledim zaten hepsine bakma fırsatım olmadı göz ucuyla kontrol ettim sadece

x0se

Banned Member
Konular
48
RC Point
0
Rica ederim. daha fazlası için beklemede kalın :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Dosyaların şifreli olanlarını açmadan önce taratabilirsiniz bunu belirttim ki içerisinde şifresiz olanlara indirmeden de erişebilirsiniz. Kaldı ki önceki konularıma göz atanlar trojan vs atmayacağımı bilirler haklısınız taratmam gerekirdi ama vaktim yok ben virüs atıcak olsam neden oraya not bırakayım?
Arkadaşın exploit denen olaydan haberi yok sanırım

pcdelisi23

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Eyvallah kral sanal makinede açtım bi sıkıntı yok gibiydi.