Discord aktif geliştirici otomatik nasıl verilir

c0fs

Super Member
Konular
23
RC Point
0
Arkadaşlar bazı satış web sitelerinde insanlar discord aktif geliştiri rozeti satıyorlar ve otomatik anlık geldiğini söylüyorlar ve takıma girmemizi istiyorlar ardından otomatik hesabınıza tanımlanıyor diyorlar onu nasıl yapıyorlar

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Oluşturduğunuz bot active developer rozeti şartlarını karşılıyorsa, discord developer portal üzerinden teams'e eklediğiniz her kullanıcı o rozete sahip olur.

c0fs

Super Member
Konular
23
RC Point
0
Oluşturduğunuz bot active developer rozeti şartlarını karşılıyorsa, discord developer portal üzerinden teams'e eklediğiniz her kullanıcı o rozete sahip olur.
ama otomatikmi sahip oluyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

video olarak anlatma şansın varmı

canatan

Super Member
RC Point
0
dostum yazmış olduğun botun komutları 30 gün içerisinde aktif bir sunucuda kullanıldıysa başvurup alabiliyorsun otomatik gelmez

LorGens

Active Member
RC Point
0
Bir bot yap hazır komutlar yükle ve 30 Gün aktif tut ve ondan sonra YT videolarından bakıp alabilirsin.

Emrehers

Confirmed Memb.
RC Point
0
onun yerine bot oluşturup dcye aktif bir botunu gösterirsen tahminen 2 gün içinde geliyor şahsen ben öyle yaptım