<3 <3 <3 <3 REALİTY CHEATS AİLESİ <3 <3 <3 <3

BAŞLAMADAN ÖNCE SÖYLEYEYİM BOTU NE AMAÇLA KULLANDIĞINIZ BENİ İLGİLENDİRMEZ [Şaka Ve Ya Kötü Amaçlı] / Ayrıca Botun Tokeninide Alabilirsiniz Umrumda Değil
Konuyu Okumak Ve Ya Uğraşmak İstemeyen Arkadaşlar İçin İşte Videolu Anlatım
İlk Önce Dsicord Developers Adresine Giriyoruz Ardından Aşşağıdaki Adımları Uygulayınız

Botumuz Hazır Şimdi Botumuza Kodları Aktaralım Ve Botumuzu Çalışır Duruma Getirelim
BURAYA TIKLAYARAK BOTUN HAZIR ALTYAPISINA ULAŞABİLİRSİNİZ

Botumuz Hazır Şimdi Sunucuya Davet Edelim
İlk olarak Gene Discord Developers Adresine Gidelim
Ardın Adımları Takip Edelim

CLIENT ID Kopyalayıp Discord Permissions Calculator Adresne Girelim Ve Adımları Takip Edelim

Bu İşlemleri Yaptıktan Sonra Altta Davet Linki Çıkıyor Botu Eklemeyide Bilionuzdur Herlade
Komutlara Videodan Bakabilirsiniz
<3 Umarım İşinize Yaramıştır RC Ailesi Bunun Gibi Daha Birsürü Bot Altyapısı Paylaşıcam Çok Fazla Emek Verdim Bi Yorumunuzu Esirgemeyin <3
VİDEODAKİ HAZIRLADIĞIM BOTU DİREK SUNUCUYA EKLEMEK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ
BAZI SS LER

<3 <3 <3 <3 REALİTY CHEATS <3 <3 <3 <3

BAŞLAMADAN ÖNCE SÖYLEYEYİM BOTU NE AMAÇLA KULLANDIĞINIZ BENİ İLGİLENDİRMEZ [Şaka Ve Ya Kötü Amaçlı] / Ayrıca Botun Tokeninide Alabilirsiniz Umrumda Değil
Konuyu Okumak Ve Ya Uğraşmak İstemeyen Arkadaşlar İçin İşte Videolu Anlatım
İlk Önce Dsicord Developers Adresine Giriyoruz Ardından Aşşağıdaki Adımları Uygulayınız

Botumuz Hazır Şimdi Botumuza Kodları Aktaralım Ve Botumuzu Çalışır Duruma Getirelim
BURAYA TIKLAYARAK BOTUN HAZIR ALTYAPISINA ULAŞABİLİRSİNİZ

Botumuz Hazır Şimdi Sunucuya Davet Edelim
İlk olarak Gene Discord Developers Adresine Gidelim
Ardın Adımları Takip Edelim

CLIENT ID Kopyalayıp Discord Permissions Calculator Adresne Girelim Ve Adımları Takip Edelim

Bu İşlemleri Yaptıktan Sonra Altta Davet Linki Çıkıyor Botu Eklemeyide Bilionuzdur Herlade
<3 Umarım İşinize Yaramıştır RC Ailesi Bunun Gibi Daha Birsürü Bot Altyapısı Paylaşıcam Çok Fazla Emek Verdim Bi Yorumunuzu Esirgemeyin <3
VİDEODAKİ HAZIRLADIĞIM BOTU DİREK SUNUCUYA EKLEMEK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ
BAZI SS LER

<3 <3 <3 <3 REALİTY CHEATS <3 <3 <3 <3