UMARIM SORUN YAŞAMAZSINşuan hala warp kullanıyorum ama hepsine bakacam teker eker
Merhaba, Discord üzerinse VPN açman hem port hızını yavaşlatacaktır hemde arkadaşlarınla sohbetinde sıkıntılara neden olacaktır, Bunun için Goodbyedpi indirmeni öneririm aynı türkiyeden hata almadan roblox ve tüm yasaklı sitelere girebilirsin. Nasıl indireleceğini bilmiyorsan YouTube'dan bulabilirsin. Görüşmek üzere!Discorda giriş yapabilmek için warp kullanıyorum şuan ama bütün interneti etkilediği için çok ta içime sinmiyor sadece discord için kullanabileceğim vpn önerisi olan varmı
hocam cevabınız için teşekkür ederim super memberi kaçıncı mesajda oldunuz acabaMerhaba, Discord üzerinse VPN açman hem port hızını yavaşlatacaktır hemde arkadaşlarınla sohbetinde sıkıntılara neden olacaktır, Bunun için Goodbyedpi indirmeni öneririm aynı türkiyeden hata almadan roblox ve tüm yasaklı sitelere girebilirsin. Nasıl indireleceğini bilmiyorsan YouTube'dan bulabilirsin. Görüşmek üzere!
Vpn super unlimitedDiscorda giriş yapabilmek için warp kullanıyorum şuan ama bütün interneti etkilediği için çok ta içime sinmiyor sadece discord için kullanabileceğim vpn önerisi olan varmı
Yada goodbydpıDiscorda giriş yapabilmek için warp kullanıyorum şuan ama bütün interneti etkilediği için çok ta içime sinmiyor sadece discord için kullanabileceğim vpn önerisi olan varmı
3 Yıldır bu uygulamadayım bilmiyorum açıkcasıhocam cevabınız için teşekkür ederim super memberi kaçıncı mesajda oldunuz acaba