Discord için en uygun vpn

CASELLA5

Confirmed Memb.
RC Point
0
merhaba adminler tester rolü almak istiyorum jusqi veya osderda iletişime geçebilirmisiniz discorddan yazdım bakmadınız

FWxKOCAKBY

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Discorda giriş yapabilmek için warp kullanıyorum şuan ama bütün interneti etkilediği için çok ta içime sinmiyor sadece discord için kullanabileceğim vpn önerisi olan varmı
Merhaba, Discord üzerinse VPN açman hem port hızını yavaşlatacaktır hemde arkadaşlarınla sohbetinde sıkıntılara neden olacaktır, Bunun için Goodbyedpi indirmeni öneririm aynı türkiyeden hata almadan roblox ve tüm yasaklı sitelere girebilirsin. Nasıl indireleceğini bilmiyorsan YouTube'dan bulabilirsin. Görüşmek üzere!

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-07-15-16-10-211_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-12-07-15-16-10-211_com.miui.gallery.jpg
    454.3 KB · Görüntüleme: 0

Obsycra

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
Merhaba, Discord üzerinse VPN açman hem port hızını yavaşlatacaktır hemde arkadaşlarınla sohbetinde sıkıntılara neden olacaktır, Bunun için Goodbyedpi indirmeni öneririm aynı türkiyeden hata almadan roblox ve tüm yasaklı sitelere girebilirsin. Nasıl indireleceğini bilmiyorsan YouTube'dan bulabilirsin. Görüşmek üzere!
hocam cevabınız için teşekkür ederim super memberi kaçıncı mesajda oldunuz acaba