Discord Rozetli Hesap Düşürme Method

Saurex

Confirmed Memb.
Topics
26
Solutions
1
Reaction score
568
RC Point
0

Öncelikle selamlar , hesap düşürme method derken gökten hesap düşmeyek siz hesabı çalacaksınız. Yapıcağınız şeylerden biz sorumlu değiliz.​

(Biliyordum bunu falan vs. diyecek olacağı için sadece video linki gizli)

- Bir Discord hesabından aşağıdaki sunuculara girin. (Bildiğiniz yüksek kişili yabancı serverler varsa oradan da yapabilirsiniz)

discord.gg/emoji
discord.gg/emojis
discord.gg/emotes
discord.gg/giveaway
discord.gg/anime
discord.gg/lust
discord.gg/egirl

- Böyle yüksek kişili sunuculara girerek işimizi kolaylaştırıyoruz.

- Sunuculardan kurbanımızı arıyoruz , diyelim ki bir kişi bulduk earlysi vs var öncelikle "hi yo wassup" gibi şeyler yazın girmeyin konuya hemen

- Sonra adama hesabını satın almak istediğinizi , işte 600 700 dolara kadar verebileceğini söyleyin.

- Daha sonra size vereceğim videoyu kanıt olarak adama atın.

- Her şey okeylenirse adam kabul ederse yazdıklarımı translate ettirebilirsiniz "Güvenlik amaçlı hesabına 2FA ekler misin?"

- Ekliyse ekli der değilse ekler vs sonra eposta şif isteyin hesabı doğrulamak amaçlı olduğunu söyleyin sonra 2ad kodunu söyleyin verirse eğer hesaba girin.

- Bitmedi , şifre ile yedek kodları indirin veya 2ad'yi kaldır diyip adamdan bu 2ad yanlış tekrar verir misin gibisinden şeyler söyleyin.

- Hesabı aldınız! Eposta şif değişerek tamamen kendi üstünüze alabilirsiniz.

:notlar:

Önemli : eğer adam kredi kartım var kaldıramıyorum derse sanal kart vs oluşturup veya cc gen kullanarak bi kart verin adam hesaba eklesin kartı bu şekilde kullandığı main kartı silebilir.