• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

discord sunucu nasıl kapatabilirim patlatma

efecikler2

STABİL
Super Member
Konular
22
RC Point
0
beyler şakasız acil lazım nasıl patlatabilirim lütfen saçma saçma bilmiyorum reis haber ver bizede falan yazmayın bilgi lazım lütfen

NoWBind

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
reis botla patlatmak çok kolay ama belli bir yetkiye sahip olman gerekiyor eğer yetkiye sahipsen bot alt yapısını bulman kolay olacaktır

kuzey babar

Member
RC Point
0
benim bildigim botlarla oluyor ama patlatmanin zor tarafi cunku patlatmak istedigin sunucda moderator olman lazim ve buda biraz :D zor buyuk ihtimal sevmedigin birinin sunucunu patlatiyorsundur

semihtutar12

Active Member
RC Point
0
Sunucunun tacı sende yoksa kapatamassın ama botlarla patlatabilirsin sunucuyu

Lady Darknes

swansizz
Legend Member
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 Sharer II İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Youtubdan örneğini alarak boomberbot oluşturuyoruz ardından servera bir şekilde çeşitli yollarla sokuyoruz. Ardından bota hangi türlü boomber yetksi verdiysen o şekildr patlatabikirsin istersen sana admin yetkisi versin istersen sunucuda gereksiz bir şekilde spam kanal oluştursun.

ananvadisima

Active Member
RC Point
0
reis sunucudan botları ayarlayacak kadar yetkin varsa rahat yapardın diğe türlü biraz uğraştırır

Dropang55

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Eğer patlatmak istediğin sunucuda yüksek yetkili bir botun varda çok rahat patlatabilirsin bana ulaş DC PEACE#0001