Discord Token Grabber [Fix Yemedi]

JWKNS

Confirmed Memb.
RC Point
0
şimdi dostum mesela bir discord hesabı gozune soktun dıyelım o hesabı almak ıcın ona bır dosya atıcaksın ve onun ındırmesı gerekıyor eğer indirirse onun Google şifrelerini oyun hesapları şifrelerini ve buna benzer tum cookieslerini alıcaksın ve aldığın zaman hesabını calabıleceksın bunu ındırdıgı halikularde onun herseyi senin sectiğin discord kanalına gıder ve hepsini indirebilir bakabilirsin hesaplar senin olur ben discord hesabı dusuruyorum early felan 1kdan satıyorum
oha be reis yasa dışı bir şeymi bu peki

berkechii

Active Member
Konular
5
RC Point
0
Hayır discordda olanlar discordda klır diye bir yukumluluk var zaten hesabın uyarı yer ama sen o dosyayı ındırtmıs olursun bu sayede adamın hesabı duser

Mertalihack

Active Member
Konular
3
RC Point
0
Sonunda çalışan bitane buldum galiba.
gtr GIF

efe5151

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
incelemem gerekli ancak güzel ve dikkatli hazırlanmış

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
şimdi dostum mesela bir discord hesabı gozune soktun dıyelım o hesabı almak ıcın ona bır dosya atıcaksın ve onun ındırmesı gerekıyor eğer indirirse onun Google şifrelerini oyun hesapları şifrelerini ve buna benzer tum cookieslerini alıcaksın ve aldığın zaman hesabını calabıleceksın bunu ındırdıgı halikularde onun herseyi senin sectiğin discord kanalına gıder ve hepsini indirebilir bakabilirsin hesaplar senin olur ben discord hesabı dusuruyorum early felan 1kdan satıyorum
Ciddi ? Gerçekten Tebrikler, Teşekkürlerler