DİSCORDDA GARİP ŞEYLER OLUYOR

Xrean

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
discordda sunucularda takılırken bi anda rc nin sunucusu açılıyo birkaç kez ben yanlışıkkla açıyorum diyip önemsememiştim ama defalarca oldu bu, daha sonrasında bu sabah bilgisayarı açtığımda kendi discord hesabımdan çıkılmış farklı hesaba giriş yapılmış buldum ve bunu kesinlikle ben yapmadım neler oluyor?

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
Dostum kendi kendine birşeyler oluyorsa kesin olarak virüs yemişsin demektir. Bilgisayarına sağlam bir format at ve sadece RealUI kullan ;)

tehyuco

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
bisi diyimmi aynısı bana oldu sabah kalktım discorddan atmıs beni %temp% klasörüne salak saçma birsürü 153mb dosyalar geliyo chrome.exe32bit.qwdkmasd adında random dosyalar neden oluyo

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
bisi diyimmi aynısı bana oldu sabah kalktım discorddan atmıs beni %temp% klasörüne salak saçma birsürü 153mb dosyalar geliyo chrome.exe32bit.qwdkmasd adında random dosyalar neden oluyo
Kaspersky yükleyip tam tarama yapın sonuç alacaksınız.

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Konular
17
RC Point
0
Dostum öncelikle gmail vs discord hesap şifreni gidip bi internet cafeden yada içerisinde virus olmadığından emin olduğun bir platformdan değiştir daha sonra pc yi formatla ve format atarken herhangi bir exe dosyasını yedekleme tekrardan kurarsın fakat fotoğraf vb şeylere inject olacağını sanmıyorum eğer hayati bir fotoğraf vs değilse onlarıda yedeklemeden temiz kurulum yap ve bende aynı durumu yaşamıştım discordda kesinlikle iki aşamalı doğrulama yap google üzerinden nasıl kullanacağını anlatıyor sana.