Doner alma method

oxnic

Super Member
Gece Kuşu Haftalık Aktif 7 Gün Seri Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
26
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
Evet polise yakalanirsaniz suc benim degil

evet simdi ilk once 16 yasinda olmaniz lazim 18 yasda olur ama okul okumamaniz lazim donerciye gidiyonuz abi selam aleykum ve biraz kasli olun boyle guclu dik uzun boyunuz olsun adama diyin abi selam aleykum calismak istiyom her is yaparim doner keserim de adam bakcak sana dicek ` kardes gel ise basla ` dicek siz hemen kosup basliyonuz o tezgahta doner keserken herkes arkasini dondugunde doneri mideye indiriyonuz hem asgari ucretli isiniz olcak hemde her gun doner yiceksiniz bu kadar basit gerisi ilgilendirmez bb (cokta ciddiye almayin basarilar)

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Haftanın Konusu Gece Kuşu Top Commenter Haftanın Üyesi Top Sharer Doğrulanmış Üye Sevilen Trend Creator Konuşkan Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni
Konular
260
RC Point
0

evet simdi ilk once 16 yasinda olmaniz lazim 18 yasda olur ama okul okumamaniz lazim donerciye gidiyonuz abi selam aleykum ve biraz kasli olun boyle guclu dik uzun boyunuz olsun adama diyin abi selam aleykum calismak istiyom her is yaparim doner keserim de adam bakcak sana dicek ` kardes gel ise basla ` dicek siz hemen kosup basliyonuz o tezgahta doner keserken herkes arkasini dondugunde doneri mideye indiriyonuz hem asgari ucretli isiniz olcak hemde her gun doner yiceksiniz bu kadar basit gerisi ilgilendirmez bb (cokta ciddiye almayin basarilar)
Yaştan kaybettik :D ama güzel method öğrenci olup yazın uygulayacak arkadaşlara icin yada öğrenci olmayan 18 ve altı için

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Haftalık Aktif 7 Gün Seri 10 Rozet Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
68
RC Point
0

ciddimisin kanka

oxnic

Super Member
Gece Kuşu Haftalık Aktif 7 Gün Seri Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
26
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0

kadir0101

Confirmed Memb.
Günlük Ziyaretçi İçerik Kaşifi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
20
RC Point
0
gerek yok dostum büyüyünce döner dükkanı açıcağım ve bol bol her akşam her öğlen sabah kahvaltısını bile yapmayacağım dönerle besleneceğim dostum beni anlıyorsun değil mi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

hahahaha :)