DUYURU

Doctor Hydra

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
Merhaba arkadaşlar ben Hydra.
Daha önce konularıma denk geldiyseniz biliyorsunuzdur ben forumda çeşitli hack eğitim setleri, hack arşivleri veya çeşitli datalar paylaşan bir defacerim.
Konuyu buraya açma sebebim şu; çok büyük ve değerli arşivleri araştırıyorum, buluyorum hatta kendim de hazırlıyorum yani büyük bir emek veriyorum ama karşılığında yeterli etkileşim aldığımı düşünmüyorum.
Forumda yeniyim ortam nedir nasıl işler bilmiyorum ama şunu duyurmak istiyorum:
Eğer önceki arşivlere yeterli bi etkileşim gelirse bu forumda çok değerli (maddi veya manevi iki türlüde) bir arşiv hazırlayıp sunucam. İçinde datalar, eğitim setleri ne ararsanız olucak ve bunu çok kısa bir süre içerisinde yapıcam.
dediğim gibi tek isteğim emeğimin karşılığını almak :)

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
Forumumuza hoş geldiniz. Ticaret içerikli paylaşımlar kesinlikle yasaktır.
Bu geçici veya kalıcı bir kuraldır. Şuanda mevcut bir kuraldır ona göre davranınız.
İyi forumlar

Doctor Hydra

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
Forumumuza hoş geldiniz. Ticaret içerikli paylaşımlar kesinlikle yasaktır.
Bu geçici veya kalıcı bir kuraldır. Şuanda mevcut bir kuraldır ona göre davranınız.
İyi forumlar
etkileşimden kastım ticaret değil ve arşivlerin maddi değeri dediğim kısım mesela birisinin 5 bin TL ye sattığı datayı ben ücretsiz veriyorum. bundan bahsetmiştim, bilgilendirmeniz için teşekkürler
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ben hydra grafik tasalımda çalışıyo diye biliyom ama
Farklı Hydra olabilir instagram: @dr.hydra0

Chosky

Bi piyondum fakat bu halde devirdim vezirleri
Super Member
Konular
7
RC Point
0
Dostum sanalcımısın eğer ilgileniyosan güzel iş yaparız eğit setinde destek veriririm