• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

DYNAMAT RK-730 Titan Kullanan veya bilen var mı

Abdullahdeem

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Arkadaşlar DYNAMAT RK-730 Titan 1500w subwoofer takmayı düşünüyorum aracıma sizce bu bass nasıl iyi mi güzel mi bilen varsa yardımcı olabilir mi

Lady Darknes

swansizz
Legend Member
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 Sharer II İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Dynamat biraz daha temiz bas veriyor ama Massive daha tok vuruyor bence, Kanka araç ne ona göre yorum yapayım?

Lady Darknes

swansizz
Legend Member
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Octavia’da Dynamat güzel oynatır ama bagaj yalıtımına da bakman lazım yoksa ses kaybı olur

Abdullahdeem

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Octavia’da Dynamat güzel oynatır ama bagaj yalıtımına da bakman lazım yoksa ses kaybı olur
Kanka massive bas delindi değiştirmem gerekiyor o yüzden değiştirmem bu dynamat çok duydum güzel diye bildiğin başka varsa 400-500 rms bandında önerebilirsin

Lady Darknes

swansizz
Legend Member
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Massive'i deldiyse Dynamat gerçekten daha sağlam iş yapar, 400-500 RMS arası önerim Alpine R-W12 ya da Rockford Fosgate P3 12” olur. Basları çok temiz verirler, hem sağlam hem de tatmin eder
Kanka massive bas delindi değiştirmem gerekiyor o yüzden değiştirmem bu dynamat çok duydum güzel diye bildiğin başka varsa 400-500 rms bandında önerebilirsin