• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

eFootball turnuva ödülü

witcheRR

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Öncelikle merhaba. Aranızda eFootball oynayanlar vardır diye düşünüyorum. Her hafta ödüllü turnuvalar düzenleniyor. Turnuvalar 2vs2 veya 1v1 şeklinde yapılıyor. Katılmak isteyenler Discord sunucusuna gelip kayıt yaptırabilir.

Turnuvadan ziyade sunucuda sohbet ve muhabbet de oldukça iyi. Ben sunucuda yetkili değilim, sadece uzun süredir buradayım ve aranızda eFootball oynayanlar olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.

Sunucuda oyunla ilgili özel basımlar, oyunla ilgili sorunlarda yardım, güvenilir alım-satım işlemleri gibi birçok şey yapılıyor. Hesap takası, VP ve özel basım işlemleriyle ilgilenen kişiler de bulunuyor.

Uzun süredir bu sunucudayım ve her hafta turnuva düzenlendiği için aranızdan katılıp kazanabilecek kişiler olur diye düşündüm. Şimdiden katılacak herkese bol şanslar diliyorum. İyi günler. Discord sunucusuna katılmak için buraya tıklayabilirsiniz

DIAZz

Ultra Member
10 Rozet Tartışma Başlatıcı Konuşkan İçerik Kaşifi
Konular
48
RC Point
0
Arkadaşıma attım katılacak teşekkürler