muco64

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi İçerik Kaşifi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
benim tavsiyem alma kankam onun yerine RX 6700 XT al daha iyi olur senin için
RX 6700 XT 'yle performansları neredeyse aynı testlerine baktım 3070 bi tık önde ayrıca dlss var ve RX 6700xt'de yani genel olarak amdde sürücü sorunları çıkıyormuş arada. Ayrıca ayrıntıları okuduysan takasla olucak o yüzden bunu seçmek istedim. Çünkü amdde bilirsiniz nesil atladıkça önceki nesil unutuluyor mesela RX6000 serisi çıkınca bir alt nesili gözden düşüyor ama nvidiada bu olmuyor.

furmark testini araştır kanka ona göre bakarsın​

Testlerini yapacağım

muco64

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi İçerik Kaşifi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0

1337jordy

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Palit güvenilir ve köklü bir marka donanım arşivinin incelemelerinde var bakabilirsiniz. Markadan dolayı diyorsanız güvenilir deniyor.
Evet mininge de dikkat edeceğim. Alma deyip senin tercihin demek de bi garipmiş. Yine de teşekkürler.

----------------------------------------------------------

Ayrıntıları dikkatli o
hocam sadece şunu diyicem donanım arşiv zaten kanıtladı bunu nvidia 3000 serisini çıkardı ve 2000 serisinin performansını kısıtladı ve 4000 serisi çıktığı için 3000 seriside kısıtlanmış durumda ben olsaydım aynı fiyata kutulu faturalı bir amd ekran kartı alırdım rx 6750 xt gibi bir kart alın kısacası teşekkürler

muco64

Ultra Member
Konular
5
RC Point
0
hocam sadece şunu diyicem donanım arşiv zaten kanıtladı bunu nvidia 3000 serisini çıkardı ve 2000 serisinin performansını kısıtladı ve 4000 serisi çıktığı için 3000 seriside kısıtlanmış durumda ben olsaydım aynı fiyata kutulu faturalı bir amd ekran kartı alırdım rx 6750 xt gibi bir kart alın kısacası teşekkürler
Donanım arşivini bende takip ediyorum performans kısıtlama gibi bir durum yok bazı teknik durumlarda var ama hepsinde olan bir şey değil. Sadece rtx 4000 serisinde 4060 ve 4060ti'yı 8 GB yapmasını eleştirmiş ve bunun 4060ların fiyatının fazla olmasından bahsetmiş. Şuanda Rtx 3000 ve 2000 serisi olan tanıdığım var ve bir kısıtlama yok. Ayrıca rtx 3070 ekran kartı testlerine bakabilirsin rtx 4060ti dan daha iyi bir FPS alıyor testlerinde 3070 onu geçiyor ve dlss performansında 15 fpslik bir fark atıyor. Ayrıca dlss 3 şuanda sorunlu globale baktığında şuan dlss 2 tavsiye ediliyor. Ayrıca dediğim gibi takas olacağı için bunu seçtim. RX 6750xt , RX 6650 ve rx 6800 baktım bu iki kart saf güç olarak iyi ama genel olarak 3070 le bazıları daha düşük bazıları daha yüksek ama temel olarak aynılar 3070'in artıları daha fazla o yüzden daha iyi.

-----------------------------------------

sana birazcık kol gibi koyar
Yani üste verilecek fiyat fazla mı?

-----------------------------------------

Palit RTX 3070 GamingPro oc

Son düzenleme:

luffythegod

Super Member
RC Point
0
yüksek pc isteyen oyunlarda test yap 1 saat falan açık kalsın bir şey olmuyosa sıkıntı yok fps değerlerini karşılaştır googleda araştırma yaparak 2.el sonuçta güven olmaz