Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanırım anladığım kadarıyla ekran kartını çıkaracaksanız ve anakartın üzerinde olan onboard ı kullancaksanız ekran kartını komple çıkarmanız gerekli sonra anakartın bir vga çıkışı olur ekran kartından çıkardığınız vga kabloyu anakartta takacaksınız.
sanırım anladığım kadarıyla ekran kartını çıkaracaksanız ve anakartın üzerinde olan onboard ı kullancaksanız ekran kartını komple çıkarmanız gerekli sonra anakartın bir vga çıkışı olur ekran kartından çıkardığınız vga kabloyu anakartta takacaksınız.
ama şöyle bi sorun var laptop kullanıyorum ve formatlamadan önce eski bi arkadaşım laptobun ekran kart kullanımı degiştirip farklı bişey yapmıştı ama hatırlamıyorum onu bulmaya çalışıyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartını değiştirmene gerek yok ekran kartı pin lerini ve pin girişlerini temizle eğer hala karıncalanıyorsa ekran kartına baktır yada yeni ekran kartı al