BarBossa
Legend Member
Herkese Merhaba Ben BarBossa, bunca zaman sizlere örnek ve işinize yarayacak konular paylaşmaya çalıştım moderatör olduğum andan itibaren ise sizlerin memnuniyeti ve saygısını kazanmaya gayret ettim ve mod olduğum günden beri benimle uğraşıp bir yerle gelmemi istemeyen arkadaşlar oldu hepsi ile savaş ve mücadele verdim ama ne yazık ki onlarla uğraşmaktan hayatımda olan düzensizlikten dolayı kendi yerimde saydım durdum ama olsun diyorum çünkü bir çok insan tanıdım bir çok yüz tanıdım iyisini gördüm kötüsünü gördüm güldüm eğlendim yeri geldi ben benimle uğraşan insanları kafaya takıp günlerce düşündüm acaba ben mi hatalıyım veya eksiğim diye ama fark ettim ki insanların bir yerlere gelmesini istemeyen ağzı çok boş laf yapan yaşı olgun olup çocuk gibi davranan insanlar ile doluymuş çevrem ve çevremiz yani burası bu bir veda konusudur bir daha ömrünüz boyunca beni bu sitede göremeyeceksiniz çünkü bazı haksızlıklara göz yumulduğu için haksızlıklara karşı tahammülüm kalmadığı için ayrılma kararı aldım geri dönmemin bir nedeni vardı çabalayıp tekrar mod olup yükselmek ama ne yazık ki başaramadım bu siteye ben 11 nisan 2020 de kayıt oldum sizleri tanımak güzeldi ayda yılda bir uğrarım yanınıza beraber güzel zaman geçirdik benim sizin üzerinizde hakkım var ise helal olsun sizin bende var ise hakkınız helal edin Allah'a emanet olun.
Not: Bu sitede en sevdiğim kişi @nick_rc Adlı kullanıcıdır hem efendi hem saygılı kendine iyi bak dostum
Not: Bu sitede en sevdiğim kişi @nick_rc Adlı kullanıcıdır hem efendi hem saygılı kendine iyi bak dostum
Son düzenleme: