- Konular
- 8
- Web sitesi
- onyxinc.wuaze.com
- Discord
- onyxincorg
- RC Point
- 0
Beyler sımdı soyle bır kac gundur hanı bır yerden tanıstıgım 20 yasında kız var aramızda 2 yas farkı var oyundan tanıstıgım hanı gıtar vs muhabbetınden sevgılı olduk neyse sonra bız mesajlasırken flood yok karsıda uzatma vs ama sesde uzatmadan tutun kamera acmada hanı aılevıden tutun tum olayları analtıyoz konusabılıyoz ama okundu bılgısı acıkken goruldu atıp durum goruyor sonra cevap verıyor ama yuzume karsı bıldıgınız ama aldatma falan yok kıskanclıgı var hanı onem verdıgı var ama soyle bu aralar yazmada cok kotu tatılde neyse ben bır olaya daha karıstım robloxda hanı o kızında yası 21 hanı hıle acmıstı murderda neyse ez gecelım onun sc'si bok gıbıydı auto farmı da yoktu telefondan acıyordu bende ılerde cıakrcam sc yı verdım sonra neyse ınstagramdan verdım kızın babası cok sıkı hanı kendısıde bılısım hanı erkekle konusmasını ızın vermeyen ama aılevı durumu yok ınstagramı gızlı kullanıyor yan hesabını sadece aıle hesabı var neyse annesıde sıkı bıraz hanı kotu bısıyı yok neyse abi o kız floodan tutun hanı yazabılıyor daha fazla uzatabılıyor ama anlık gıtcegı zaman haber verıyor hanı ben yazmasam bakıyom hanı aramızda sadece script yontemı var hanı bılmıyom sızce burda mallık bende mı yoksa ben mı ters bısı dusunuyom sizce ?