Escape From Tarkov Online oynamak.

alisemih173

Active Member
Topics
1
Reaction score
4
RC Point
0
Merhabalar

Escape From Tarkovun un fiyatı çok pahalı bende bu sebepten crackli indirmiştim yaklaşık 7 aydır oynuyorum oyunu spt-aki denen bir program var onla açıyorum oyunu onun dışında açılmıyor bu program oyunu satın alıp offline oynamak isteyenler için kurulmuş online hiç oynamadım.
Ben bi arkadaşımla online oynamak istiyorum şimdi eft nin crackli indirme sitelerinde lan üzerinden oynayabilrsiniz online diyor .
Bende hamachi ile arkadaşımla aynı sunucuya bağlanıp aynı sürümde oyuna gireceğiz .
Böyle bir çözüm buldum sizin yorumlarınızıda duymak isterim sizce işe yararmı ?

HunzT

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
Genelde İndirdiğin Yerlerin Serverleri Aynı Oluyor Belirli Bir Siteden İndirirseniz Dediğiniz Şey Mantıklı Geliyor Fakat Biri cr4ck Olup Biri Orijinalse bu çok ta mantıklı gelmiyor

alisemih173

Active Member
Topics
1
Reaction score
4
RC Point
0
Genelde İndirdiğin Yerlerin Serverleri Aynı Oluyor Belirli Bir Siteden İndirirseniz Dediğiniz Şey Mantıklı Geliyor Fakat Biri kırek Olup Biri Orijinalse bu çok ta mantıklı gelmiyor
İkimizde tamıtamına herşeyi aynı yaptık şu an indiriyor arkadaşım.

ffffffffff7

Super Member
Reaction score
4
RC Point
0
Genelde İndirdiğin Yerlerin Serverleri Aynı Oluyor Belirli Bir Siteden İndirirseniz Dediğiniz Şey Mantıklı Geliyor Fakat Biri kırek Olup Biri Orijinalse bu çok ta mantıklı gelmiyor
Suresi keske kaldirilsa
Post automatically merged by the system:

Kulağa gayet mantıklı geliyor denenebilir hocam
Guzel ama metaseketli

Yolu baska olmali bencede

alisemih173

Active Member
Topics
1
Reaction score
4
RC Point
0
Suresi keske kaldirilsa

Guzel ama metaseketli

Kankam yaptık çok uğraştık ama olmadı herşeymiz aynı hamachiden serverımızıda açtık ama oyunu satın alıp oynayanlar için olan bi arkadaş çağırma penceresi var işte ne yaptıysak o çıkmadı. O olsaydı birbirimizi davet edebilecektik. Zaten Escape From Tarkov Çok bilinmiyor üstüne crackli indirmesi hiç bilinmiyor arkadaşlar oynanmasına galiba bi tek ben yaklaştım.

Suresi keske kaldirilsa

Guzel ama metaseketli

Yani arkadaş ekleme penceresi varmış farklı birtane ordan deneyeceğiz haftaya .