Etsy,de en çok satılan ürünler nelerdir

AlfaBurak

Ultra Member
Konular
191
RC Point
0
Arkadaşlar aranızda Etsy,de satış yapanınız var mı , veya bilgisi olan şu aralar en çok satan ürünler nelerdir.

Danubo

Member
RC Point
0
Arkadaşlar ben nasıl soru sorucam sadece cevaplıyabiliyorum yardım edermisiniz her yere baktım ama yok bulamadım.ACİL YARDIM!!!!!!!

Danubo

Member
RC Point
0
Ben bilmiyorum ama araştırdım ve tshirt dizaynı satar diye düşünüyorum

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
En çok satan ürünler en rekabetçi ürünlerdir bundan kazanç sağlamak da oldukça zor olur. Online shopping'te para kazanmak için ürününde özgünlük olması kısa-orta vadede önemli bi husustur ve böyle yapmanı tavsiye ederim.

semihke

Super Member
Konular
17
RC Point
0
1. Takılar: El yapımı, minimalist ya da kişiselleştirilmiş takılar Etsy'de her zaman popülerdir.

2. Ev dekorasyonu ürünleri: Duvar tabloları, seramik ürünler ve vintage dekoratif eşyalar yoğun talep görmektedir.

3. Kişiselleştirilebilir hediyeler: Özellikle özel baskılarla kişiselleştirilebilen oyuncaklar ve aksesuarlar trend halindedir.

4. El yapımı kıyafetler: Örgü ürünler, özel tasarım kıyafetler bu kategoriye olan ilgiyi artırmaktadır.

5. Dijital ürünler: İndirilebilir dosyalar ve sanat eserleri de Etsy'de en çok satanlar arasındadır.

Bu ürün kategorileri, kaliteli görseller ve detaylı açıklamalarla sunulduğunda daha başarılı olma potansiyeline sahiptir.