B bnemuahdeglm Active Member Katılım 21 Haz 2022 Konular 2 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 RC Point 0 18 Kas 2022 #1 Bilgisayarımı Yeniden Başlatmadan Önce Çalışıyordu Ama Yeniden Başlattığımda Böyle Bir Hatayla Karşılaştım Yardımcı Olursanız Sevinirim
Bilgisayarımı Yeniden Başlatmadan Önce Çalışıyordu Ama Yeniden Başlattığımda Böyle Bir Hatayla Karşılaştım Yardımcı Olursanız Sevinirim
B braynhg Super Member Katılım 17 Kas 2022 Konular 7 Mesajlar 157 Tepkime puanı 6 RC Point 0 18 Kas 2022 #2 windows defener açılmış olabilir bi kontrol et Oyla 0 Downvote
B bnemuahdeglm Active Member Katılım 21 Haz 2022 Konular 2 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 RC Point 0 18 Kas 2022 #3 braynhg' Alıntı: windows defener açılmış olabilir bi kontrol et Genişletmek için tıkla ... kapalı kapattım yinede olmuyor Oyla 0 Downvote
braynhg' Alıntı: windows defener açılmış olabilir bi kontrol et Genişletmek için tıkla ... kapalı kapattım yinede olmuyor
B braynhg Super Member Katılım 17 Kas 2022 Konular 7 Mesajlar 157 Tepkime puanı 6 RC Point 0 18 Kas 2022 #4 bnemuahdeglm' Alıntı: kapalı kapattım yinede olmuyor Genişletmek için tıkla ... yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir. Oyla 0 Downvote
bnemuahdeglm' Alıntı: kapalı kapattım yinede olmuyor Genişletmek için tıkla ... yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir.
B bnemuahdeglm Active Member Katılım 21 Haz 2022 Konular 2 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 RC Point 0 18 Kas 2022 #5 braynhg' Alıntı: yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani? Oyla 0 Downvote
braynhg' Alıntı: yönetici olarak çalıştırmayı deneyin hala aynı hata veriyorsa Bu hatanın tek çözümü baska bir injector denemektir. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani?
Y ycsadas Super Member Katılım 9 Mar 2022 Konular 3 Mesajlar 169 Tepkime puanı 7 RC Point 0 18 Kas 2022 #6 Hocam Bence SEn Bi Ust Yetkililere Bas Vur Ayn Hatayi Arkadasimda Aliyordu Admin Yardimci Olmustu Oyla 0 Downvote
B braynhg Super Member Katılım 17 Kas 2022 Konular 7 Mesajlar 157 Tepkime puanı 6 RC Point 0 18 Kas 2022 #7 yönetici olarak çalıştır eğer çalışmazsa bilgisayarında farklı bir virüs programı vardır eğer olmadığından eminsen başka bir fikrim yok maalesef Oyla 0 Downvote
yönetici olarak çalıştır eğer çalışmazsa bilgisayarında farklı bir virüs programı vardır eğer olmadığından eminsen başka bir fikrim yok maalesef
A aybarsbey Active Member Katılım 18 Kas 2022 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 RC Point 0 18 Kas 2022 #8 Reality ui yi yönetici olarak başlat olmuyor ise güvenlik programının açık olmadığını kontrol et Oyla 0 Downvote
B bnemuahdeglm Active Member Katılım 21 Haz 2022 Konular 2 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 RC Point 0 18 Kas 2022 #9 ycsadas' Alıntı: Hocam Bence SEn Bi Ust Yetkililere Bas Vur Ayn Hatayi Arkadasimda Aliyordu Admin Yardimci Olmustu Genişletmek için tıkla ... hangi admin yardımcı olmuştu ismini biliyon mu ycsadas' Alıntı: Hocam Bence SEn Bi Ust Yetkililere Bas Vur Ayn Hatayi Arkadasimda Aliyordu Admin Yardimci Olmustu Genişletmek için tıkla ... Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 18 Kas 2022 aybarsbey' Alıntı: Reality ui yi yönetici olarak başlat olmuyor ise güvenlik programının açık olmadığını kontrol et Genişletmek için tıkla ... denedim maalesef olmadı Oyla 0 Downvote
ycsadas' Alıntı: Hocam Bence SEn Bi Ust Yetkililere Bas Vur Ayn Hatayi Arkadasimda Aliyordu Admin Yardimci Olmustu Genişletmek için tıkla ... hangi admin yardımcı olmuştu ismini biliyon mu ycsadas' Alıntı: Hocam Bence SEn Bi Ust Yetkililere Bas Vur Ayn Hatayi Arkadasimda Aliyordu Admin Yardimci Olmustu Genişletmek için tıkla ... Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 18 Kas 2022 aybarsbey' Alıntı: Reality ui yi yönetici olarak başlat olmuyor ise güvenlik programının açık olmadığını kontrol et Genişletmek için tıkla ... denedim maalesef olmadı
Schwapper Confirmed Memb. Katılım 18 Kas 2022 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 RC Point 0 18 Kas 2022 #10 virus programını ve defenderi kapatmayı dener misin Oyla 0 Downvote