Ezglobal hilesini açar açmaz ertesi gün kırmızı güven faktörü alanlar

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Merhaba,
bir sürü arkadaşımdan gelen geri bildirime göre ezglobali açtığınız günün ertesi günü oyuna girince her türlü aim wall açsanız da açmasanız da inject ettiklerinde kırmızı faktöre düşmeleri.
Kimler aynı şeyi yaşadı? Veya ezglobali inject edip hala yakındaki rekabetçi oyuncu arayanlar bölümüne tıkladığında 20+ oyuncu alan var mı?
Geri dönüşleriniz çok önemli şimdiden teşekkürler.

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Adam güven faktörünü soruyor siz ban yemedim admin bunlar okumuyor yorum kasmak için yazan çok knk benim ki kötü oldu sen etme hep hile geliyor
sağ tarafta yakındaki oyuncuları ara kısmı varya, orda rekabetçi için kaç oyuncu gözüküyor sende? eğer 20yse yeşilsin 1-6 arası falansa yani 20den her türlü azsa kırmızı veya sarıya düşmüşsün

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Lan bende 3 kişi çıkıyor oha
sistem şöye işliyo anladığım kadarıyla, vac bypassı artık vac görüyo ve direkt sarıya düşürüyo. oyun içinde de hileyi hissettirip report yersen ki her türlü yiyosun legitin kralını oynasan bile; bu şekilde de kırmızıda kademen yavaş yavaş iyice düşüyo. benim bi hesapta artık her oyunda 5-6 mevlana geliyodu o kadar düşmüştü ama overwatch ban yemiyodum legit oynadığımdan dolayı. fakat yediğim reportlar beni kırmızının dibine gönderiyodu :)

ceza111

Active Member
Konular
4
RC Point
0
Ezglobal tarzı hileler zaten normalde de ban yediren hileler, hem de krekli kullanmışsın. Tabi ki red trusta düşersin.
Tahmini 1 hafta içinde hesabın banlanır envanter vs.. varsa boşalt bir an önce.

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Ezglobal tarzı hileler zaten normalde de ban yediren hileler, hem de krekli kullanmışsın. Tabi ki red trusta düşersin.
Tahmini 1 hafta içinde hesabın banlanır envanter vs.. varsa boşalt bir an önce.
cracklisini kullanmadım, 1 aylık paralı aldım denemek için

emkontones

Ultra Member
Konular
27
RC Point
0
aşırı fazla report yemişsindir yani çok belli etmiş olabilirsin overwachct duştun muhtamalen.