Failed to load vuln driver 0x0 hatası wolftü

skyflex

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
arkadaşlar secure bootu kapadım bootdan windows defender kullanıyordum programla tamamen devre dışı bıraktım ama hala aynı hatayı almaya devam ediyorum update ile son sürüme de güncelledim ne yaptıysam sorunum çözülmedi.

[!] Website: realitycheats.com
[*] Checking security...
[+] Security check successful!
[-] Failed to load vuln driver -> 0x0.
[-] Failed to hook, please restart your PC and try again or upgrade your Windows version.
Press any key to continue . . .

hatası

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
Hata bir anti virüs yazılımı açık olmasından kaynaklanıyor. Kaspersky/Malwarebytes/Feceit ac/defender v.b. tüm anti virüs yazılımlarını silin ve tekrar deneyin. Hyper-v(Hiper sanallaştırma) kapalı olduğundan emin olun.

skyflex

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Hata bir anti virüs yazılımı açık olmasından kaynaklanıyor. Kaspersky/Malwarebytes/Feceit ac/defender v.b. tüm anti virüs yazılımlarını silin ve tekrar deneyin. Hyper-v(Hiper sanallaştırma) kapalı olduğundan emin olun.
Sadece windows defender var hyper v kapalı zaten hiç açmadım kontrol ettim kapalı windows defender kapatıcı ile de kapattım yine ayni çözüm yok maalesef şuanda
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Çakma yerler ne alakası var dostum siteden indirdim gta 5 en yüksek ayarlarda 120 fps alıyorum kötü olma ihtimali yok pcnin.
sen ya çakma yerden indirmeye kalkmışsındır yada pc kaldırmıyordur senin knks

omerfaruk33

Confirmed Memb.
RC Point
0
Bu Hata bende alıyom Ve defendırım hayper v kappatım bi virsü koruma alakalı bı praogramda yok nenden acılmıyor bilmiyorum