Failed to load vuln driver -> 0x0.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skyflex

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Merhabalar bu konu hakkında bir aydır neredeyse araştırma yapıyorum aldığım hatayı yetkililere bildirirseniz sevinirim yorum yapmak için yorum yapanları raporlayacağım.

Öncelikle defender kapatma uygulamasıyla defenderi kapadım hyper-v kapalı hiç açılmadı kontrol de ettim bilgisayarıma bugüne kadar defender harici antivirüs programı girmedi programlardan kontrol ettim iobit programıyla tüm driverlerimi güncelledim win10 kullanıyorum update ile kontrol ettiğimde güncelsiniz yazısı alıyorum yani denenebilecek her türlü şeyi denedim sonuç aynı sonuç aynı 1 aydır dediğim gibi uğraşıyorum lütfen yetkili birisi yada çözümü bilen birisi yardımcı olsun.

Konuyla alakalı fotoğraf koymaya çalışıyorum ama hata alıyorum.

[!] Website: realitycheats.com
[*] Checking security...
[+] Security check successful!
[-] Failed to load vuln driver -> 0x0.
[-] Failed to hook, please restart your PC and try again or upgrade your Windows version.
Press any key to continue . . .

Ekran Alıntısı.PNG

asd.PNG

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Hata bir anti virüs yazılımı açık olmasından kaynaklanıyor. Kaspersky/Malwarebytes/Feceit ac v.b tüm anti virüs yazılımlarını silin ve tekrar deneyin. Hyper-v(Hiper sanallaştırma) bios dan kapalı olduğundan emin olun.

Osderda

>.....
Admin
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Hata bir anti virüs yazılımı açık olmasından kaynaklanıyor. Kaspersky/Malwarebytes/Feceit ac v.b tüm anti virüs yazılımlarını silin ve tekrar deneyin. Hyper-v(Hiper sanallaştırma) bios dan kapalı olduğundan emin olun.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...