Güncel Fake mail alma APK Güncel 2022

BarBossa

Legend Member
Konular
67
RC Point
0
Selam ahali bugün tekrardan işinize yarayacak bir APK paylaşıyorum iyi forumlar.

:notlar:

Temp-Mail uygulamasını kullanarak anında tek kullanımlık bir geçici e-posta adresi oluşturabilir ve fotoğraflar veya diğer ekler dahil olmak üzere hemen e-posta almaya başlayabilirsiniz.

Gerçek e-postanızı herkese göstermeyi bırakın. Sonsuz spam, reklam e-postaları, e-posta hack’leme ve kimlik avı girişimlerine neden olur. Asıl gelen kutunuzu temiz ve güvende tutun. Temp Mail, 10minute mail stilinde geçici, anonim, ücretsiz, tek kullanımlık bir e-posta adresi sağlar.

Bu uygulama aynı zamanda 10minutemail, disposable-mail, fake email, guerrillamail, mailinator, getairmail,mohmal mail, throwawaymail, tempmail, tempail, anonymous-mail, spambox, tmail, burnermail, trashmail, 20minute email vb. olarak da bilinen servislerin gelişmiş bir sürümüdür. Ancak çok daha sağlam ve benzersiz premium özellikler açma
seçeneği ile.

:ozellikler:
Reklamlar kaldırıldı.

:ivt:

Son düzenleme:

Mayz

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Teşekkürler hocam

Mayz

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Hocam program kendisini sürekli durduruyor. Sildim tekrar yükledim. Paralı versiyona döndü ve yine kendisini durduruyor.

serdaroztrk5

Confirmed Memb.
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
fake maildemi yapmışlar helal